Bardiensten ingedeeld
4 september 2017
Wijzigingen Barrooster
5 september 2017
Alle categoriën

TOP C4 – Trigon C1

CIMG8651

De transfermarkt heeft deze zomer geen windeieren gelegd voor Trigon C1. In tegendeel zelfs. Door het plotselinge vertrek van Mercedes begin deze week is de C1 met 8 overgebleven. Deze meldden zich vanmorgen allemaal bij TOP in Sassenheim om het daar op de nemen tegen de C4 voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2017/2018. Trainer/coach Sander de Haas had de transferperiode wel overleefd, maar gaf de voorkeur aan het opknappen van zijn nieuwe huis. Interim coaches Saskia (Bo) en Lisette (Ilse) namen zijn taken waar. Een zenuwachtig begin op deze zonovergoten morgen aan Trigon zijde. TOP had daar geen last van en schoot in korte tijd twee keer raak. Bo schoot alle aanwezige vormen van nervositeit voor de gehele C1 aan flarden met zijn eerste van vandaag en tevens dus de eerste voor Trigon dit nieuwe seizoen. Trigon begon beter en beter te spelen en kreeg via Fenna de kans op de gelijkmaker vanaf de stip. Helaas werd deze gemist en prompt scoorde TOP de 3-1. Vervolgens kwam de thuisploeg er niet meer aan te pas. Een wederom explosief spelende Tim zorgde voor de aansluitingstreffer en Bradney voor de meer dan terechte gelijkmaker. Het was uiteindelijk Ilse die Trigon voor rust zelfs nog naar een 3-4 voorsprong schoot. De tweede helft was Trigon heer en meester op het korfbalveld. TOP kreeg geen poot meer aan de grond en was kansloos na doelpunten van Bo, Tim en Fleur (3-7). Het enige wapenfeit van TOP was nog een verdwaald, maar wel prachtig, afstandschot (4-7) waarna Ilse de eindstand op 4-8 bracht. Een uitstekend begin dat smaakt naar meer. Er werd na afloop her en der al voorzichtig gevraagd of dit het enige klusweekend was voor de afwezige trainer/coach.

Comments are closed.