GEZOCHT: VRIJWILLIGERS VOOR JEUGD TECHNISCHE COMMISSIE

Inschrijving kamp 2018 geopend!
19 december 2017
De tweede “burenruzie” voor Trigon
5 januari 2018
Alle categoriën

GEZOCHT: VRIJWILLIGERS VOOR JEUGD TECHNISCHE COMMISSIE

GEZOCHT: VRIJWILLIGERS VOOR JEUGD TECHNISCHE COMMISSIE

Wij als JTC willen graag aandacht voor het volgende. De JTC regelt onder andere dat de jeugdleden van Sporting Trigon kunnen korfballen en trainen. We hebben hiervoor contact met de bond, we regelen trainers en coaches, zalen, materialen en doen er zelfs de grote clubactie bij!

De club is op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de jeugd technische commissie. Ben je een korfbal-liefhebber en draag je de club een warm hart toe. Meld je dan aan als lid voor de Jeugd technische commissie via jtc@sportingtrigon.nl?

Sportieve groeten,

JTC Sporting Trigon

Comments are closed.