Sporting Trigon geen bedreiging voor koploper.

Kop en staart
1 december 2017
CIMG8738
Trigon C1 – KZ Danaiden C2
4 december 2017
Alle categoriën

Sporting Trigon geen bedreiging voor koploper.

Op papier was de wedstrijd tegen de ongeslagen lijstaanvoerder al een moeilijk karwei en dat vooruitzicht werd in Maarsen afgelopen zaterdag bewaarheid. OVVO hield afgezien van de eerste minuten de tegenstander vanaf 6-2 voortdurend op veilige afstand. Maar Sporting Trigon, waarbij Jan Willem van der Gugten niet in de basis startte, deed goed mee en werd niet weg weggespeeld. Met de score van 31-26 kon coach Maarten van Vliet, hoe gek het ook klinkt, met zijn achttal moed putten voor de toekomstige potjes. Overgangsklasse B staat namelijk garant voor nipte zeges en onverwachte scores en eens zal het nu nog ontbrekende geluk Trigon ten deel vallen. Na 2-2 liep de thuisclub weg naar 6-2 en waarna Trigon tot 12-8 gelijke tred kon houden. In de rust, die met 15-9 inging, werd besloten dat Van der Gugten alsnog speelminuten kon maken, maar dat veranderde niet veel aan het spelbeeld. Hij scoorde wel meteen en dat was een voorzichtige aankondiging voor terugkeer. Die momenten deden zich een paar keer voor maar OVVO hield het verschil op veilig. Dichterbij dan 4 punten nadeel kwam Trigon niet en dat was bij 22-18 en nog een klein kwartier te gaan. Een time out en de terugwissel van Ike Lalau gaven Trigon de impuls om de toch wel verwachte nederlaag in de slotfase de acceptabele uitslag mee te geven.

De doelpunten kwamen van Danya Kling (6), Ferry Janssen (5), Mandy Bekooy (4), Jordy Smeele en Ike Lalau (elk 3), Ellen Matze en Jan Willem van der Gugten (ieder 2) en Esther Paauw.

Comments are closed.