Het jaar 2018 geeft Sporting Trigon geen nieuw elan.
9 januari 2018
jet
Playbackavond voor de jeugd
9 januari 2018
Alle categoriën

Trigon C1 – KIOS C2

CIMG8754

Na een in meerdere opzichten teleurstellend eind van 2017 met een verlies in Noordwijk bij het fysiek sterke Fluks vervolgde Trigon vandaag de race om de titel in de 5-meihal met prachtige nieuwe inloopshirts, met dank aan Sander en Mike, tegen de vantevoren lager ingeschatte C2  van Korfbal Is Ons Streven (KIOS)  uit Nieuw Vennep. De tegenstander van vandaag had tot nu toe alleen van Fiks weten te winnen en bungelt onderaan de ranglijst. Van onderschatting mag uiteraard geen sprake zijn zeker gezien het feit dat de spelers van Trigon na 16 december van vorig jaar geen bal meer hebben gezien laat staan hebben aangeraakt. Trainer/coach Sander de Haas had de “winterstop” gebruikt om maar weer eens de samenstelling van de vakken op zijn kop te gooien mede door de vandaag wegens vakantie afwezige Saskia. De eerste aanval met Tim, Fleur, Joelle en Annemarie (vervangster van Saskia) had zoals wel vaker geen enkele moeite met het creëren van kansen maar des te meer zoals wel vaker moeite met de afronding hiervan. Annemarie en Fleur wisten dan uiteindelijk toch Trigon naar een 2-0 voorsprong te schieten. De tweede aanval met Bo, Bradney, Ilse en Fenna wisten wel raad met de kansen. Eerst verzilverde Bo een door hemzelf versierde stip en vervolgens schoot Fenna de 4-0 op het scorebord. KIOS was dus zoals verwacht inderdaad een maatje te klein en na de 5-0 via een stip van Tim, nadat hij even daarvoor vanaf diezelfde stip miste, wat tevens de ruststand betekende, was het wel duidelijk dat de punten in Leiden zouden blijven.  De tweede helft was min of meer voor de statistieken waarbij het niveau aan Trigon kant verder en verder daalde. Alleen Tim en Fenna wisten nog te scoren en KIOS maakte nog een doelpuntje voor de moeite (eindstand 7-1). Volgende week geen wedstrijd voor Trigon dus kan een ieder vol aan de bak in de trainingen om de week erna topfit aan te treden tegen Fiks C2.

Comments are closed.