Tweede helft veldseizoen starten we met een Bijzondere Algemene Ledenvergadering! Jij komt toch ook?
27 februari 2018
Zwakke 2e helft Trigon verhindert een stuntje bij de kampioen.
5 maart 2018
Alle categoriën

Lekker korfballen

Ook “Erben moe”?

Nou dan gaan we toch weer lekker korfballen al is zowat de helft van de vereniging daar niet mee bezig getuige de recent ontvangen whatsapp-kiekjes vanuit iets meer besneeuwde oorden.

Nou ja lekker korfballen? Dat geldt misschien alleen voor de E2 dat in Sassenheim een heuse kampioenswedstrijd gaat spelen tegen de leeftijdgenootjes van TOP. Wie het wil zien moet wel vroeg op want in De Korf wordt de beginworp om 10.00 uur al vrij gegeven. De E2 heeft 2 punten meer dan TOP. Daarna nog 1 wedstrijd.

Lekker korfballen geldt in mindere mate voor het eerste dat in Arnhem kersverse kampioen Oost-Arnhem moet bestrijden. Wie dit wil zien hoeft niet zo vroeg op, dat is wel weer prettiger.

Er staat natuurlijk niks meer op het spel, want alle beslissingen in de Overgangsklasse B zijn voor de laatste speelronde al gevallen. Helaas doet onze club na 10 jaar een stapje terug op de korfballadder en zal SKF, nota bene koploper in de veldcompetitie, een extra wedstrijd moeten spelen om de status veilig te stellen. Dat veld en zaal toch wel verschillen kunnen opleveren blijkt eens te meer omdat Fiks – samen met SKF op het veld lijstaanvoerder – het in de zaal veel lastiger heeft gehad en met de 6e plaats net boven de gevarenzone gaat eindigen.

“We” zien de Oegstgeestenaren overigens volgende week in de Vijf Mei-hal als slot van de voor Trigon teleurstellende competitie. Wat rest de ploeg nog?

Nou ja, lekker korfballen en de leuke momenten van het spelen op subtopniveau van het vaderlandse zaalkorfbal meepakken.

Oost-Arnhem – Sporting Trigon wordt zaterdag gespeeld in sporthal Valkenhuizen, Beukenlaan 15 te Arnhem, staat onder leiding van de heren Meiling (scheidsrechter) en Kelly (assistent) en begint om 16.00 uur.

Gevolgd door een oost-arnhemse nasimaaltijd. Voor de supporters van de thuisclub hoor!

Wim van Vliet

Comments are closed.