Sporting Trigon komt weer niet verder dan één helft.

Sporting Trigon C1 – KZ Danaiden C2
23 april 2018
20180426_133249
Lintjesregen is ook bij Sporting Trigon gevallen!
26 april 2018
Alle categoriën

Sporting Trigon komt weer niet verder dan één helft.

En dat was de eerste dit keer. Bij Valto werd 35 minuten goede tegenstand geboden en de russtand was er ook naar.(9-7). Coach John van Duuren kon weer beschikken over Ferry Janssen, maar ook over de geroutineerde wissels Patty Groen René Bekker. Deze twee kwamen al in de eerste helft in actie. Zoals gezegd kon Trigon in de buurt blijven van Valto, dat 3 punten had dan de Leidenaars. Jan Willem van der Gugten en Mandy Bekooy, na de schorsing weer speelgerechtigd, nivelleerden twee achterstanden en dat lukte de bezoekers nog een keer bij 4-2 achter. Ferry Janssen en Niek Duitscher “regelden “4-4 waarna het Sporting dankzij Ellen Matze nog één keer lukte langszij te komen.. Op de uitlooppoging naar 8-5 moest Trigon het antwoord gedeeltelijk schuldig blijven en helemaal na de wisseling van speelrichting toen Valto zich zonder Leidse tegenwind de veilige haven van 14-7 kon binnen loodsen. Het was tekenend voor de schotloosheid dat Bekker pas 9 minuten voor het einde scoorde en dat was pas de eerste Trigon goal na de rust. Van Duuren probeerde in de 2e rondgang van alles met het doorwisselen van spelers en speelsters, maar het had weinig effect. Mandy Bekooy scoorde nog vlak voor tijd, maar die late treffer kon de matige vertoning uiteraard niet meer verdoezelen. Patty Groen en Danya Kling scoorden de overige goals. Sporting Trigon lijkt de beruchte hoek waar de klappen vallen niet meer uit te kunnen komen, maar wellicht biedt de volgende uitbeurt naar Middelburg (Swift) de gelegenheid voor een stunt. De wedstrijden daar bevestigen dat misschien  resultaten uit het verleden wel hoop kunnen geven.

Comments are closed.