Zaterdag 21 april Wedstrijdprogramma Poule G2.
6 april 2018
KNKV verplicht het spelregelbewijs voor Senioren
9 april 2018
Alle categoriën

Van het Bestuur…. Samen delen!

Op sommige momenten, met name in de weekenden, wordt ons veld intensief gebruikt. Op dit moment vindt er nog een staartje van de wintertennis plaats en wordt er op de zondagochtend ook gehockeyd. Waarna wij er onze korfbalwedstrijden op spelen. En vergeet de gebruikers van het ‘t Kasteel niet! Een mooi stukje dubbelgebruik van (schaarse) sport/speelvelden.

Dit ‘samen delen’ heeft (overwegend) voordelen, in hoofdzaak financiële. Andere gebruikers zoals de tennis betalen voor het gebruik van ons veld (als wij dat niet gebruiken) en dat komt ten goede aan de clubkas. En natuurlijk zijn er ook nadelen, vooral praktisch van aard: een enkele keer is het even schipperen met de ruimte op het veld, je vindt nog eens een verdwaalde tennisbal of ander (sport)materiaal. En soms ligt het wat lastiger…

Want wie ruimt de laatste rommel op? Wie sluit het materiaalhok af? Wie heeft er nou zo’n $%#^-zooi van gemaakt in het materiaalhok? En waarom is het hek niet afgesloten? Bij een gedeelde verantwoordelijkheid, neemt soms ook niemand zijn verantwoordelijkheid. Dat is niets nieuws, maar realiteit.

Vanuit het bestuur spreken we onze medegebruikers aan op deze praktische punten. En uiteraard doen we een beroep op jullie! Want jullie zijn net zo goed gebruiker! Ruim alsjeblieft na trainingen en wedstrijden palen en korven op zoals je thuis ook je servies weer in de kast terug zet! Iedereen blij en zo houden we het “Gewoon Gezellig”!

Met Gewoon Gezellige groet,
Het bestuur,
Ida, Karen, Han, Arno, Peter en Joost

Comments are closed.