Gewoon gezellig supporteren
24 mei 2018
Sporting Trigon vergeet vooral het eigen publiek
28 mei 2018
Alle categoriën

VZOD C1 – Trigon C1

Wat een hitte vandaag en dan moest er ook nog eens een wedstrijd gekorfbald worden. In het altijd bruisende Kudelstaart mocht Trigon C1 aantreden tegen VZOD C1 op het prachtige Sportpark Calslagen alwaar nauwelijks beschutting was voor de meegereisde supporters. Uiteraard hadden de tegenstanders ook last van de warmte en was vantevoren dus de vraag welke ploeg bereid was om tot het gaatje te gaan. De eerste aanval met Bo, Fenna, Fleur en Saskia begon voortvarend en wist na een snelle 1-0 achterstand via Fenna de stand gelijk te trekken (1-1). Bij het andere vak met Tim, Bradney, Ilse en Joelle voelde laatstgenoemde zich blijkbaar als een vis in het water bij deze Zuid-Europese temperaturen en schoot Trigon naar een 1-2 en ook nog naar een 1-3 voorsprong. Na de 2-3 bracht Bo het verschil wederom op twee (2-4) en kreeg Tim vanaf de strafworpstip de uitgelezen mogelijkheid om VZOD met een achterstand van drie doelpunten de kleedkamer in te sturen. Echter, Tim faalde waardoor de ruststand op 2-4 bleef steken. De tweede helft een sterker VZOD dat misschien ook wel te maken had met een wissel bij de thuisploeg waar een (lange) heer ingebracht werd voor een dame, maar zakte het niveau van Trigon langzamerhand naar een bedenkelijk niveau. VZOD profiteerde hier optimaal van en kwam terug tot 3-4 en even later ook tot 4-4. In de tussentijd had Tim wederom vanaf de stip gefaald en deed Fenna hetzelfde. De inmiddels bijna oververhitte trainer/coach Sander de Haas probeerde met een laatste onbegrijpelijke aanmoediging “nog even op de tanden bijten” een slotoffensief te bewerkstelligen. En zo geschiedde want Fleur schoot met nog welgeteld één seconde op de klok de winnende treffer binnen (4-5). Een beetje gestolen winstpartij dat de trainer/coach van Trigon in iets andere bewoordingen weergaf en het had over een onverdiende overwinning. Het zal de spelers van Trigon worst wezen want met deze overwinning is de tweede plek nog in zicht. KZ won vandaag van Fluks en is daarmee kampioen. Volgende week komt Fluks op bezoek en alleen bij winst kunnen de Noordwijkers nog gepasseerd worden.

Comments are closed.