Kantine

Komende zaterdag kan de hoofdselectie van L.K.V. Sporting Trigon kampioen worden! En dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan! Kom jij daarom ook komende zaterdag om 14.30 uur naar de Vijf Meihal? Het belooft een spetterende wedstrijd te worden! Als we winnen vieren we het kampioenschap na de wedstrijd verder in onze kantine aan de Zoeterwoudsesingel. Vanaf 16.30 uur is…

Lees verder

Nu het veld is ingeruild voor de zaal, geeft dat het klusteam de gelegenheid het veldmateriaal van een nieuwe kleur te voorzien.

Lees verder

Wie heeft er een sleutelbos in een bruin mapje gevonden? Alvast dank en groet, Jory Sjardijn PS; Jan is ze dinsdagavond kwijtgeraakt

Lees verder

Arno, Ronald v/d V ,Bert,Yvonne,Ruud,Truus,Joke Alie,Anouk en Frans. Mede door jullie inzet waren het weer twee super gezellige dagen met mooie extra inkomsten voor onze club. Super Bedankt allemaal en misschien tot volgend jaar. Rene en Elly.

Lees verder

Door een technisch probleem was het tijdelijk niet mogelijk om je in te schrijven voor de bardienst. Maar alles werkt weer zoals het zou moeten. Dus heb je je nog niet ingeschreven, doe dat dan alsnog! Let op: als je je niet inschrijft, wordt je ingedeeld.

Lees verder

Net nu het nieuwe seizoen gaat beginnen is onze grote vriezer kapot. Welke handige Harrie of elektricien wil ons helpen om hem weer aan de praat te krijgen! Ben jij onze man of vrouw neem dan contact op met Arno metscher 0644023993.   B.V.D de Kantine cie.

Lees verder

Het seizoen gaat weer beginnen! Vanaf nu kan er worden ingeschreven voor de bardienst. http://www.sportingtrigon.nl/de-club/bardiensten/ Let op: als je je niet inschrijft dan wordt je ingedeeld en ben je er zelf verantwoordelijk voor om vervanging te zoeken.

Lees verder

Wil iedereen die gebruik wil maken van de kantine en/of het terras dit altijd en alleen in overleg met Arno Metscher doen. Dit om dubbele ‘boekingen’ te voorkomen en op tijd zaken te kunnen organiseren. Dit is een herhaalde oproep !

Lees verder
Web-Redactie 11 juni 2018 Kantine