Fiks C2 – Trigon C1

Na een aantal weken (verplichte) rust in verband met de overgang van het veld naar de zaal mocht Trigon C1 eindelijk weer de “wei” in. In De Cuyl in Oegstgeest wachtte Fiks C2 voor de eerste wedstrijd van het zaalseizoen 2017/2018. Geen onbekende tegenstander voor de pupilen van trainer/coach Sander de Haas aangezien zij op het veld ook al in dezelfde poule zaten. Daar was niemand tegen de C1 opgewassen en werd Fiks C2 zowel uit als thuis verslagen. Trigon begon in een andere samenstelling van de vakken. Bradney en Ilse ruilden van vak om zodoende een betere balans in het team te krijgen. De eerste aanval met Saskia, Fenna, Bradney en Bo begonnen voortvarend en prima combinerend wat al snel resulteerde in een 0-1 voorsprong via een doorloopbal van de vandaag met een, lichte, schouderblessure maar sterk spelende Bo. Kansen genoeg op de 0-2 maar Fiks dacht daar anders over en trok de stand gelijk. De tweede aanval met Tim, Ilse, Fleur en Joelle was slagvaardiger waarbij Ilse via een splijtende bal van, de in de afronding ongelukkig spelende, Tim Trigon op voorsprong bracht (1-2). Diezelfde Ilse had de smaak te pakken en scoorde ook de 1-3. Fiks wist het even niet meer en Bradney, die vandaag in een bloedvorm verkeerde, profiteerde hiervan met een prachtig afstandschot en bepaalde de ruststand op 1-4. De tweede helft kwam wat moeilijk op gang. Fiks miste een stip waarna Saskia onder de paal heel slim van haar tegenstander wegdraaide en de 1-5 aantekende. Fiks sputterde nog één keer tegen (2-5) maar blijkbaar maakt het niets uit in welk vak Ilse wordt neergezet want met haar derde van vanmorgen won Trigon uiteindelijk zeer terecht met 2-6. Volgende week naar De Korf in Sassenheim waar TOP C3 de volgende tegenstander is.