TOP C3 – Trigon C1

De voortekenen voor de wedstrijd van vanmiddag waren niet al te best. Aan de dinsdagavondtraining viel al geen eer te behalen ondanks verwoede pogingen van trainer/coach Sander de Haas. De puberende dametjes Van Iterson en De Haas waren deze avond voor de zoveelste keer getroffen door het giechelvirus en verstoorde zo de ene na de andere oefening. Het was zelfs zo dramatisch dat de langs de kant zittende jongste telg uit de De Haas-familie bij het partijspel inviel en haar oudere zus zelfs meerdere malen de baas was. Dit tot grote hilariteit van alle aanwezigen. Blijkbaar had dit grote impact op de trainer gemaakt die prompt wegens “ziekte” de donderdagavond afgelastte. Volgens insiders was echter de werkelijke reden dat de trainer het Sinterklaasjournaal die avond voor geen goud wilde missen. Oftewel, weinig geoefend deze week en dan op bezoek bij TOP C3. In dezelfde (vak)samenstelling als vorige week begon Trigon onverwacht sterk aan de wedstrijd. Vlot combinerend, sterk verdedigend en kansen creërend was Trigon de bovenliggende partij. Toch duurde het 15 minuten voordat het eerste aanvalsvak via Tim Trigon op 0-1 bracht. Diezelfde Tim verdubbelde de voorsprong wat tevens de ruststand was. De tweede helft een nog beter Trigon waar de vandaag ijzersterk spelende Saskia met haar eerste het beste schot de 0-3 liet aantekenen. Vlak daarna was het Bo die de voorsprong naar 0-4 tilde. Ilse liet zich uiteraard ook nog gelden door zowel de 0-5 als de 0-6 te scoren. Het slotakkoord kwam op naam van Bo die het advies van de trainer om vanuit die positie absoluut niet te schieten volledig negeerde en schuin vanachter de paal zijn uitstekende optreden van vandaag bekroonde met zijn tweede treffer en daarmee tevens de eindstand op 0-7 bracht. Een mooie teamprestatie waarbij een ieder een puike wedstrijd speelde. Een prima uitgangspunt voor de topper van volgende week. Dan komt de ongeslagen koploper KZ C2 (3-6) op bezoek in de 3-oktober hal.