Hierbij nodigen we je uit om de tweede helft veldseizoen in te komen luiden in de kantine op 20 maart om 20.00 uur in de vorm van een Bijzondere Algemene Ledenvergadering (BAV). Wij zorgen voor de koffie en thee en een borrel na afloop. Zorgen jullie voor de benodigde aanwezigheid en inbreng?

Waarom een BAV?
In de herfst van 2017 heeft de Projectgroep Trigon2020 gekeken hoe onze club richting 2020 moet ontwikkelen om levensvatbaar en gezond te kunnen blijven. De projectgroep bestaat uit leden, ouders van leden en mensen die onze club een warm hart toedragen.
Die opdracht is gegeven omdat we zien dat:
1) het lastig is om de club goed draaiende te houden bij het teruglopen van vrijwillige inzet van leden en;
2) de gemeente kritisch kijkt naar de schaarse ruimte voor sport en bewegen.

Na een aantal vergaderingen van de Projectgroep Trigon2020 is er op 15 januari een laatste bijeenkomst geweest. Bij die bijeenkomst werd duidelijk dat er enthousiasme is om door te gaan als vereniging die “gewoon gezellig” is. Een vereniging voor iedereen die zich bij Trigon wil aansluiten.

De laatste vergadering werd gekenmerkt door positieve energie en nieuw elan. Een aantal leden willen met energie doorpakken en aan de slag. Doel is samen een organisatie op te zetten zodat Trigon levensvatbaar blijft, nu en na 2020. Joost van der Wal en Peter van der Graaf willen het bestuur versterken. Doel is de leukste club van Leiden te blijven!
Om de plannen met elkaar te bespreken en de nieuwe kandidaten aan je voor te stellen, word je bij deze uitgenodigd om op 20 maart aanwezig te zijn bij de BAV.

De (voorlopige) agenda is volgt:

20.00 – 20.05 aanvang en welkom door bestuur
20.05 – 20.20 toelichting uitkomsten Projectgroep Sporting Trigon 2020
20.20 – 20.45 toelichting nieuw elan, energie en koers, voorstel tot benoeming
20.45 – 21.00 in gesprek met elkaar over de nieuwe energie
21.00 – 22.00 napraten onder genot van drankje en bitterbal

Zetten we samen de schouders er onder? Want de vereniging ben je met elkaar!

Tot 20 maart!

Hartelijke groet,

Projectgroep 2020 en,
Bestuur L.K.V. Sporting Trigon