Hartelijk dank voor het vertrouwen dat jullie afgelopen 20 maart in de Bijzondere Algemene Ledenvergadering aan ons hebben gegeven. Hoewel het al een beetje rond gonsde, moest er formeel natuurlijk nog wel een besluit genomen worden over onze benoeming tot voorzitters. En dan is het prettig om te merken dat dit met een positief geluid wordt ontvangen.

Om eerlijk te zijn, waren Peter en ik op de achtergrond al een klein beetje ‘begonnen’. Zo hier en daar eens informeel met wat clubleden gesproken en samen nagedacht over hoe we onze schouders er onder willen zetten. Wat is dan onze visie? Wij zetten in op groei in ledenaantal, het aanhalen van de contacten met gemeente en andere (korfbal)verenigingen in en om Leiden. En we zetten in op een club waar een ieder welkom is omdat het bij Trigon “Gewoon Gezellig” is om te korfballen.

En natuurlijk weten we allemaal dat er ook een hele hoop praktische zaken zijn die direct aandacht behoeven: de teamindelingen, het regelen van scheidsrechters, de kantinediensten, het schoonmaken van de kleedkamer etc. Kortom: samen met elkaar de schouders er onder om een goed geoliede club te hebben die met bijdragen van spelende en niet spelende leden/ouders het “Gewoon Gezellig” korfballen maakt bij Trigon.

Na de ledenvergadering zijn Peter en ik door veel leden aangesproken. Het is fijn om te merken dat er energie in zit! En het is mooi om te merken dat we met elkaar in gesprek zijn! Voor Peter en mij voelt dit als een vliegende start! Wij gaan er voor!

Met Gewoon Gezellige Groet!

Peter van der Graaf en Joost van der Wal