Nu alle feestelijkheden in het Leidse weer achter de rug zijn, kwam uit Kudelstaart de C1 van VZOD (Vooruitgang Zij Ons Doel) op bezoek voor de confrontatie met Trigon C1. De vrijdagavondtraining voorafgaande aan deze ontmoeting kon dit keer, tot grote genoegdoening van trainer/coach Sander de Haas, wel plaatsvinden en werd voornamelijk gebruikt om wat spelsituaties uit te proberen. Evenals in de eerste drie ontmoetingen werd al snel duidelijk dat Trigon dit keer wederom geen kind had aan hun tegenstander. Zonder de zieke Julia en de geblesseerde Joelle werden De Kudelstaarters volledig overlopen en kwamen vandaag zelfs niet één keer tot scoren. Het leek net of een achtergebleven Kermisexploitant zijn attractie achter had gelaten op het Trigon-veld want het was één grote schiettent. De verleiding bij de Leidenaren was dan ook groot om telkens weer voor eigen succes te gaan in plaats van met snel combinatiespel de tegenstander aan gort te spelen. Bij rust was de stand slechts 6-0 dat leidde tot enige ergernis over het vertoonde spel bij de trainer/coach. Echter, de tweede helft werd toch een kopie van de eerste waarin nog wel vijf keer gescoord werd en waarbij de mooiste goal evenals vorige week tot het laatst werd bewaard. Tim schoot keurig netjes van grote afstand de bal door het mandje waarmee de einduitslag 11-0 werd. Doelpunten van Fleur (4), Bo (2), Tim (2), Fenna (2) en Ilse (1).