Fiks C2 – Trigon C1

Op de allerwarmste 13e oktober ooit vormde de Voscuyl in Oegstgeest het decor voor de viering van het kampioenschap van Trigon C1. Door het verlies vorige week van de concurrenten was de C1 voorafgaande aan de wedstrijd van vandaag al niet meer in te halen. De titel is dan binnen, maar desalniettemin eiste trainer/coach Sander de Haas wederom het uiterste van zijn pupillen tegen de C2 van Fiks. Gelukkig gaf het tiental van Trigon, zonder de wegens een korte vakantie afwezige Joelle, hier gehoor aan en schotelde de beste wedstrijd van dit seizoen voor aan de trouwe en soms fanatieke supportersschare. Net als vorige week was de schiettent gedurende 2 keer 25 minuten wederom geopend, maar was er één Trigonner die, voornamelijk in de eerste helft, zijn vizier niet op scherp had staan. Schoten van ver, dichtbij, naast en onder de korf werden door Bo niet één keer tot een doelpunt gepromoveerd. Daarentegen liet Bo zich bij een inmiddels tot 0-5 opgelopen voorsprong zich door zijn directe tegenstander van afstand verrassen (1-5). Fenna leek vandaag weer eens last te hebben van een “oude kwaal” en miste tot twee keer toe vanaf de strafworpstip. Bij rust had Trigon al een 2-7 voorsprong te pakken waarin Bradney dit keer voor het mooiste doelpunt van de dag zorgde (de 0-2) door een ingestudeerde vrije bal tot in perfectie uit te voeren. Blijkbaar had Bo tijdens de rust zijn schot toch nog ergens gevonden en kon Tim zijn doelpuntentotaal verder opkrikken waardoor Fiks, na de 16-1 oorwassing uit de thuiswedstrijd, nu op een 3-15 nederlaag werd getrakteerd. Geen bloemen en champagne na afloop, maar wel een compliment van de trainer voor een ieder voor het vertoonde spel van vandaag en een prachtige, door Kik uitgereikte, medaille. Doelpunten van Tim (4), Bo (3), Bradney (2), Ilse (2), Fenna (1), Huub (1), Jaap (1) en Saskia (1). Volgende week nog even 2 punten “ophalen” in Kudelstaart (VZOD C1) alvorens de voorbereiding op het zaalseizoen van start kan gaan. Gefeliciteerd trainer en spelers en alle vertrouwen op een mooi resultaat in de zaal