Let op: er kan niet getraind (en gespeeld) worden van dinsdag 25 september t/m donderdag 4 oktober!

Toelichting:
Ook dit jaar heeft de 3 Oktobervereniging en de gemeente Leiden aan Trigon gevraagd of de Plein Taptoe en Minikoraal op ons veld mag plaatsvinden. Deze evenementen wijken uit naar ons veld omdat de Garenmarkt nog steeds niet beschikbaar is vanwege de aanleg van een parkeergarage. Wij als bestuur hebben besloten om hier opnieuw medewerking aan te verlenen omdat wij graag als Leidse club een steentje bijdragen aan het ‘feest der feesten’

Vanaf maandag 24 september worden er voorbereidende werkzaamheden verricht door de 3 Oktobervereniging en een uitvoerder. Er komen onder andere extra bruggen bij en op het veld zal een complete tribune en een podium worden opgebouwd.

Vanwege de te nemen veiligheidsmaatregelen zal ook een deel van de aardenwal langs het veld worden afgegraven. Over al deze activiteiten en werkzaamheden zijn afspraken gemaakt tussen Trigon, de 3 oktoberverening, Het Kasteel en de gemeente.

Concreet betekent dit wel dat we in die periode geen gebruik kunnen maken van het veld. Ook de kantine is niet beschikbaar in die periode.

WIj bedanken alvast Arno, Rene en Elly voor de barbezetting en hand- en spandiensten rond die periode! Zonder jullie hulp zou dit nooit zijn gelukt!

Wij wensen jullie allemaal alvast een fijne 3 oktober viering toe!

Met gewoon gezellige groet,
Ida, Karin, Arno, Han, Peter en Joost