Het lijkt een beetje een vreemde 1e competitiehelft te gaan worden voor Trigon C1. De overige drie tegenstanders in de poule winnen van elkaar en na de eenvoudige winst vorige week tegen Fiks (16-1) lijkt het voor deze drie tegenstanders nu al een onmogelijke opgave om Trigon van de koppositie te stoten. Trigon zou dan deze zaterdag de gasten uit Sassenheim (TOP C3)  eveneens over de knie moeten gaan leggen. De pupillen van de vandaag jarige trainer/coach Sander de Haas, die overigens zijn kaken stevig op elkaar hield toen naar zijn leeftijd werd gevraagd, hadden een rommelige voorbereiding achter de rug hoofdzakelijk veroorzaakt door  de stormachtige wind en talrijke regenbuien tijdens de vrijdagavondtraining. Dit was helaas terug te zien in de eerste helft van de wedstrijd. Alhoewel er vooral slordig werd gespeeld was TOP C3 duidelijk een (paar) maatje(s) te klein. Trigon had geen kind aan de Sassenheimers en leidde bij rust al met 6-0. De trainer/coach hield  in de rust zijn kaken dit keer niet op elkaar en stelde enigszins orde op zaken. De tweede helft een beter Trigon waardoor soepeltjes werd uitgelopen naar een 13-1 overwinning. Doelpunten van Tim (5), Jaap (2), Bradney (2), Fleur (1), Saskia (1), Joelle (1) en Huub (1). Volgende week de return in Sassenheim.