Trigon C1 – Fluks C1

Nu (bijna) iedereen in verwachting is van de komst van de Goedheiligman, zitten de spelers van Trigon C1 met smart te wachten op nu eens een tegenstander van formaat. De vraag was dan ook of de tegenstander van vandaag de hegemonie dit seizoen van de pupillen van trainer/coach Sander de Haas kon doorbreken. Het niet onbekende maar enigszins beruchte Fluks C1 uit Noordwijk kwam naar de 5-mei hal en daarvan is bekend dat zij zich zeker niet zonder slag of stoot naar de slachtbank laten leiden. Vanaf de eerste seconde een heerlijke pot korfbal waarin het tempo aardig hoog lag en waarin de thuisploeg licht de overhand had. Fleur onderstreepte dit door een ingestudeerde vrije bal vlak onder de korf koeltjes af te ronden (1-0). Het tempo werd nog even een tandje opgevoerd en beide ploegen kregen over en weer kansen. Huub beloonde zijn meer dan uitstekende optreden vandaag met een doelpunt en bracht daarmee de ruststand op 4-2. Hiervoor hadden Tim en Bo hun wekelijkse doelpuntje al meegepikt. Het begin van de tweede helft kwam Fluks direct met de aansluitingstreffer (4-3) en maakte een ieder  zich op voor een mooie gevecht tussen misschien wel de enige titelkandidaten in deze poule. Zeker nadat Fenna, evenals vorige week, in dit stadium wederom tot twee maal toe faalde vanaf de strafworpstip. Fluks kreeg kansen op de gelijkmaker, maar Bo stak daar, met zijn tweede van vandaag, een stokje voor. De onzichtbaar, maar zeker niet onverdienstelijk, spelende Saskia gaf weer eens blijk van haar zuivere schot en bracht Trigon op een veilige voorsprong van drie punten (6-3). Dit was net even te veel voor de Noordwijkers waarna Fenna en Ilse nog even wat extra zout in de opengereten wonden strooiden (eindstand 8-3). Doelpunten van Bo (2), Tim (1), Fleur (1), Huub (1), Saskia (1), Fenna (1) en Ilse (1). Volgende week om 12.30 uur komt TOP C3 naar de 5-mei hal.