Trigon C1 – VZOD C1

Het was verre van fraai vanmorgen in de 5-mei hal wat Trigon C1 het thuispubliek voorschotelde. Na het teleurstellende optreden van vorige week werd een op revanche belust negental aan de “aftrap” verwacht . Zonder de afwezigen Fenna en Saskia evenals trainer/coach Sander de Haas, die vervangen werd door Lisette, en de op de bank beginnende Bo was het begin desondanks hoopvol want Fleur schoot al rap de 1-0 binnen. De tegenstander van vandaag, VZOD C1 uit Kudelstaart, is geen hoogvlieger in de poule, maar gaf prima partij. Het hoopvolle begin duurde uiteindelijk een minuut of tien waarna de Leidenaren verder en verder afdaalde naar een Trigon-onwaardig niveau. Bij rust hadden de Leidenaren evenwel een voorsprong opgebouwd van 2 punten (4-2). De tweede helft met de inmiddels toch nog gearriveerde trainer/coach en met Bo in plaats van Tim bracht  evenmin het gewenste effect. Het ging al gelijk mis door een onbenutte stip van Ilse, maar zij werd geholpen door Bradney die snel hierna wel tot scoren kwam (5-2). Tim werd vervolgens weer in het veld gebracht ten koste van Huub waardoor voor het eerst dit seizoen het duo Sjors en Sjimmie, oftewel Bo en Tim, in één vak kwamen te staan. Dit leverde wel veel kansen op, maar in totaal slechts één doelpunt. Het andere vak kwam uiteindelijk nog drie keer  tot scoren. Tussendoor kwam VZOD steeds weer een beetje terug, maar net niet genoeg om het de Trigonners dun langs de broek te doen lopen. Kort samengevat een baggerpartij met als enig lichtpuntje het allereerste doelpunt van Julia en 10-7 als eindstand. Misschien tot slot nog een tip voor volgende week bij en tegen Pernix C2. Het is wel handig om in de verdediging je handen omhoog te doen wanneer je tegenstander een doelpoging wil doen. Scheelt weer een aantal doelpunten tegen. Vandaag werd er gescoord door Ilse (3), Bradney (3), Fleur (2), Jaap (1) en Julia (1).