Trigon C1 – Madjoe C2

Het was zaterdagmiddag in de redelijk volgelopen 5-meihal een ongelijke strijd tussen de teams van Trigon C1 en Madjoe C2. Alle tegenstanders in de poule heeft de ploeg van de dit seizoen zeer succesvolle trainer/coach Sander de Haas éénmaal ontmoet en allemaal dropen ze met de staart tussen de benen af. De eerste wedstrijd van de “returns” kwamen de Rijnsburgers op bezoek die de heenwedstrijd al een pak op de broek hadden gekregen (13-3). Het was deze keer niet anders want de thuisploeg was veel en veel te sterk. Het hielp dan ook niet dat Madjoe bij een 1-0 achterstand een strafworp miste en de pech had dat bij een 2-0 achterstand een doelpunt werd afgekeurd. Trigon haalde een redelijk tot goed niveau en moest pas bij een 6-0 voorsprong een tegendoelpunt incasseren. De tweede helft, ruststand 7-1, begon met een tweetal prachtige doelpunten van afstand  van Fleur gevolgd door twee evenzo mooie doelpunten van, de vandaag niet lekker in zijn vel zittende, Tim. Na het laatste fluitsignaal konden er, met een 15-1 eindstand,wederom twee punten worden bijgeschreven en staat Trigon C1 met 16 uit 8 nog steeds drie punten voor op naaste concurrent Dubbel Zes C1. Doelpunten vandaag van Tim (3), Bo (3), Bradney (2), Fleur (2), Fenna (2), Huub (1), Joelle (1) en Jaap (1). Pech was er vandaag voor Joelle bij wie na afloop in het ziekenhuis een gebroken vingertopje werd geconstateerd waardoor zij, na een eerdere langdurige enkelblessure, wederom een paar weken langs de kant zal staan. Volgende week kan de C1 een pittig potje verwachten in Noordwijk tegen het niet heel sympathieke Fluks C1.