De kantine is van ons allemaal en wordt met de start van het veldseizoen weer intensief gebruikt. Niet alleen door ons, maar ook door ’t Kasteel en bijvoorbeeld de Ouderenbond. De kantinecommissie vraagt jullie dan ook om op een nette manier de kantine te gebruiken voor, tijdens en na de trainingen of wedstrijden. En wist je dat een schoonmaakbeurt na een feestje verplicht is?

Wil je de kantine gebruiken voor een speciale gelegenheid? Neem dan contact op met de kantinecommissie. Zij kunnen je de regels voor een goed gebruik uitleggen en maken afspraken met je over de schoonmaak achteraf. Zo zorgen we er samen voor dat ook de volgende gebruiker weer in een schone en nette kantine terecht kan!

Hartelijke groet,
De Kantinecomissie
Boyd Ouwerkerk, Jan WIllem van der Gugten, Rene Metscher, Arno Metscher