Het wedstrijdtenue van LKV Sporting Trigon ziet er als volgt uit:
Een wit shirt met rode, blauwe en zwarte banen. De jongens/heren dragen een korenblauw broekje en de meisjes/dames een blauw rokje.

De shirts kunnen nieuw worden aangeschaft bij Wijnand Sloos Sport. Vijf Meiplein 17. De wedstrijdrokjes en –broekjes zijn met 10% korting aan te schaffen.

Voor de jeugd is er een door ’t Kasteel gesponsord shirt beschikbaar. Dit shirt wordt na een borg en ondertekening van een bruikleenovereenkomst aan nieuwe leden overhandigd. Zie het tabblad Jeugdshirt sponsoring.
Voor de training volstaat een t-shirt/trui en een (lange) sportbroek of eventueel een trainingspak. Er wordt niet getraind in wedstrijdkleding , sponsorkleding en ook niet in ‘gewone’ kleding zoals spijkerbroek.
Op het kunstgrasveld worden kunstgrasschoenen aangeraden. Kunstgrasschoenen zorgen voor veel beter grip op het kunstgras dan gymschoenen. Vooral wanneer het veld nat is, zijn gymschoenen zelfs ronduit gevaarlijk. Omdat niet alle korfbalverenigingen al kunstgras hebben worden er nog enkele wedstrijden op ‘gewoon’ gras gespeeld. Hiervoor worden noppenschoenen aangeraden.

In de zaal wordt gespeeld met zaalschoenen. Op deze schoenen mag dan niet buiten gelopen zijn/worden. Door het vuil van buitenaf worden zaalvloeren spekglad en dat leidt weer door blessures. Houd er rekening mee, dat het in veel sporthallen verboden is om met zwarte zolen te spelen.
Sinds het seizoen 2013/2014 is er door het kledingmerk MUTA een speciaal ontworpen trainingspak op de markt gebracht in de clubkleuren van Sporting Trigon.

Steeds meer leden hebben het nieuwe ´Sporting Trigon` pak aangeschaft.

Deze pakken zijn nu tijdelijk op voorraad, je kan hem dus direct ophalen! Kleine maten zijn besteld, reserveren kan, mail of bel dan even! OP = OP!

Kosten bedragen €50,-

Wil je ook een pak? Wil je passen? Mail dan naar ellenmatze@live.nl
Voor de jeugd is er een soort Trigon marktplaats waar kunstgrasschoenen worden ingenomen en doorverkocht tegen schappelijke prijzen. Niet alle maten zijn altijd voorradig maar het is natuurlijk altijd het proberen waard. Voor meer informatie hierover kan contact opgenomen worden met: Yvonne van Eijk (071-5223383) of Elly Beekman.
Door inspanning van veel mensen en investering van heel veel tijd is Trigon als vereniging in staat verschillende teams geheel of gedeeltelijk in sponsorkleding te steken. Daar horen wel een paar eenvoudige spelregels bij.

- De sponsorkleding is alleen voor gebruik tijdens wedstrijden. Deze kleding mag dus niet op willekeurige tijdstippen worden gedragen. Uitzondering hierop is de 2 oktober taptoe.
- De sponsorkleding is geen ‘eigen kleding’ maar spelers ontvangen de kleding in bruikleen van Trigon. Dat betekent dat aan het einde van het seizoen – of bij eerder vertrek van Trigon - de ontvangen spullen weer compleet moeten worden ingeleverd. Als de spullen niet compleet worden ingeleverd worden de kosten altijd doorberekend aan de speler.
- Bij evt. onjuist en slordig gebruik worden de sponsorspullen ingenomen.

Eén keer per jaar wordt een beroep gedaan op de gesponsorde teams om zich namens de sponsor te profileren en dat is tijdens de jaarlijkse 2 oktober taptoe. De verenging maar zeker de sponsors verwachten gesponsorde teams dan als tegenprestatie voor het sponsoren meelopen met de taptoe.
In de samenwerking met jeugdsponsor Stichting Buitenschoolse Opvang ’t Kasteel is Trigon er in geslaagd alle jeugdspelers te voorzien van een sponsorshirt. Dat betekent dat iedereen in de jeugd er netjes en uniform bij loopt en dat geeft een prima uitstraling voor de vereniging. Alle jeugdspelers (tót en met de junioren) zijn voorzien van ‘Kasteel-shirts’ en nieuwe jeugdleden ontvangen deze op het moment dat zij lid worden tegen een betaling van €30,-- borg. Deze borg is verplicht. Zonder betaling van borg, wordt er geen shirt overhandigd.

Verder gelden voor de shirts de onderstaande spelregels:
- Sponsorshirts worden alleen verstrekt aan contributie betalende jeugd.
- De borg is eenmalig dat betekent dat wanneer het shirt te klein is geworden er kosteloos een grotere maat verstrekt wordt. Als deze voorradig is wordt deze per omgaande geleverd.
- Verlies van het shirt moet worden gemeld bij het secretariaat.
- Bij verlies wordt de borgsom ingehouden en de resterende kosten voor aanschaf van een nieuw shirt tegen nieuwwaarde altijd doorberekend aan de speler.
- Bij uitreiking van een nieuw aangeschaft shirt is opnieuw borg verschuldigd.
- Bij evt. onjuist en slordig gebruik kan het shirt worden ingenomen. Dat kan betekenen dat er niet meer in competitieverband gespeeld kan worden omdat uniformiteit in tenue noodzakelijk is.
- De borg wordt terugontvangen bij de opzegging van het lidmaatschap of doorstroming naar de senioren. Het shirt moet dan gewassen en in fatsoenlijke staat worden ingeleverd. Als het shirt niet wordt ingeleverd dan wordt de borgsom ingehouden en de resterende kosten voor aanschaf van een nieuw shirt tegen nieuwwaarde altijd doorberekend aan de speler.