Visser Fysiotherapie

Visser fysiotherapie en sport is al meer dan 30 jaar een begrip in Leiden. Van een eenmanspraktijk zijn we uitgegroeid tot een dynamische praktijk met twee vestigingen in Leiden. Beide vestigingen hebben de beschikking over een grote professioneel ingerichte oefenzaal met kracht- en testapparatuur, waaronder een BIODEX voor isokinetische krachttesten.
 
Onze specialismen
Wij zijn gespecialiseerd in de revalidatie na operatie aan het bewegingsapparaat, manuele therapie en (top)sportfysiotherapie. Sinds 1 januari hebben wij onze expertise uitgebreid met kinderfysiotherapie. Onze behandelwijze kenmerkt zich door de actieve aanpak. De nadruk in onze behandeling ligt op een actieve bijdrage. Oefentherapie (training) is het hoofdbestanddeel van de behandeling. Wij zijn ervan overtuigd dat bewegen en vertrouwen krijgen in het eigen lichaam erg belangrijk zijn om de klacht blijvend te verhelpen.
 
Revalidatie
Onze fysiotherapeuten zijn deskundigen op het gebied van bewegen. Naast het behandelen van uw klachten, zullen zij u ook adviseren om herhaling te voorkomen. Na een uitgebreid intakegesprek bepaalt de fysiotherapeut in samenspraak met u de behandeling die het beste bij uw klacht past. Bij revalidatie na operatie aan het bewegingsapparaat moet u denken aan nieuwe heupen, schouders en knieën, maar ook het herstellen van knie- en enkelbanden.
 
Netwerken
Onze praktijk is bijzonder actief in diverse regionale knie- en schoudernetwerken en behandelen patiënten volgens de daarbij behorende protocollen en meetinstrumenten. Uiteraard leggen wij dit alles vast in een EPD, waardoor we het verloop van de revalidatie goed kunnen monitoren en uw verwijzer uitgebreid kunnen rapporteren. Verder zijn wij o.a. gespecialiseerd in het behandelen van COPD en claudicatio intermittens
 
Ons team
Ons team bestaat uit vijftien fysiotherapeuten, waaronder:
2 master sportfysiotherapeuten
2 sportfysiotherapeuten
1 master manueel therapeut
1 master kinderfysiotherapeut
1 manueel therapeut
2 master sportfysiotherapeut i.o.
1 master manueel therapeut i.o.
6 algemeen fysiotherapeuten

http://www.visserfysio.nl/

Supersound Leiden

Sinds 1988 is Super Sound Leiden een begrip voor de audiovisuele markt.  Super Sound Leiden is werkzaam in de verhuur, verkoop, installatie en onderhoud van professioneel licht, beeld en geluid voor de zakelijke- en privé markt. U als klant wordt voorzien van kwaliteitsadviezen en producten welke specifiek toepasbaar zijn in uw situatie. Tevens kunnen wij op projectbasis maatwerk leveren.

Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door gebruik van gerenommeerde merken, een eigen onderhoudsafdeling, technische dienst en vakbekwaam personeel. Super Sound Leiden onderscheidt zich als een breed georiënteerde partner door de uitvoering alsmede door de verhuur van algemene licht, beeld- en geluidsproducten.

http://www.supersound.nl/

Stichting VTV

Het VTV – officieel de Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten - biedt aan mensen met een verstandelijke beperking een samenhangend aanbod van vrijetijds- en vormingsactiviteiten, die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van hun bestaan. Geboden worden activiteiten die aansluiten bij de behoeften en wensen van de deelnemers. Het aanbod wordt in de eigen activiteitencentra of in de directe woonomgeving van de deelnemers gerealiseerd. Daarnaast wordt gewerkt aan mogelijkheden tot integratie in de samenleving, om mensen met een beperking ‘erbij’ te laten horen en volwaardig deelnemer aan de samenleving te kunnen laten zijn. Om deze taken professioneel te kunnen uitvoeren, biedt het VTV haar medewerkers, maar vooral de vrijwilligers goede arbeidsvoorwaarden en een werkomgeving waarin zij tot hun recht kunnen komen, met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Onze missie is gebaseerd op onze visie op leven, wonen, werken en vrije tijd van mensen met een verstandelijke beperking. In de visie geven we aan welke waarden belangrijk zijn bij het verwezenlijken van onze missie.

In het realiseren van een aanbod vrijetijds- en vormingsactiviteiten laten we ons leiden door de deelnemers. Zij willen als mens aangesproken worden; erbij horen en deel uit kunnen maken van een netwerk of vriendschap ervaren. Zij hebben behoefte aan aandacht, ontspanning en plezier. Dit op een veilige plek die bereikbaar, toegankelijk en betaalbaar is.

http://www.stichtingvtv.nl/vtv-regio-leiden-2/

 

Helden Van Nu

Ouderwetse service in nieuwe tijden? Vindt u goede en snelle service belangrijk? Houdt u van een persoonlijke en eerlijke benadering?

Helden Van Nu staat altijd voor u klaar. Wij willen dat u de service krijgt die u van een professioneel bedrijf verwacht, met de beste kwaliteit voor de beste prijs. Helden Van Nu levert razendsnel internet, goedkoop bellen en haarscherpe televisie met een zeer ruim zenderaanbod.

Helden Van Nu is er voor het MKB en de veeleisende consument. Wij gaan net als u voor de optimale kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat u beschikt over de beste internetverbinding, kunt pinnen, belt tegen lage kosten en een breed scala aan televisiezenders heeft. En dat allemaal over glasvezel, want dat is onze specialiteit.

http://www.heldenvan.nu/

 

Het Zoete Land

Zoals u vast al heeft gezien, wordt het veld tussen Trigon en het park aan de Zoeterwoudsesingel sinds een jaar gebruikt voor stadslandbouw: Het Zoete Land. Initiatiefnemers Jessica Zwartjes en Marije Mulder hebben Stichting Leiden Oogst opgericht en met de gemeente afspraken gemaakt over het gebruik van het terrein, dat openbaar toegankelijk is. Samen met vrijwilligers en stagiaires werken zij op deze voor Leiden unieke tuinderij waar groenten, kruiden, bloemen en kleinfruit worden verbouwd op natuurvriendelijke wijze.

Kinderen van bso Het Kasteel kunnen Het Zoete land natuurlijk ook bezoeken en we zullen regelmatig wat van de oogst laten proeven aan bezoekers van de kantine van Trigon. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken, of vrijwilliger te worden. Op maandag en vrijdag, van 9 tot 12 en 13 tot 16 uur werken we op het land. Vanaf april ook op zaterdag. Vooral voor mensen die zelf geen tuin hebben kan het erg leuk zijn om mee te doen.

Oogstdeelnemers hebben een bijzondere rol: zij maken de continuïteit van de tuinderij mogelijk door een donatie te doen. Daarbij delen zij wekelijks mee in de beschikbare verse oogst, door deze zelf te komen plukken. Daarnaast zijn er voor hen maandelijks rondleidingen en elke seizoen een evenement. Al 40 mensen hebben zich voor oogstdeelname ingeschreven. Spreekt u dit aan? Kijk dan op de website www.hetzoeteland.nl voor meer informatie en inschrijven

http://www.hetzoeteland.nl