Tennis

Sinds 1 november 2010 biedt korfbalvereniging LKV Sporting Trigon de mogelijkheid om te tennissen op het complex. Hiervoor zijn op de accommodatie vier kunstgrastennisbanen beschikbaar die het gehele seizoen onder nagenoeg alle weersomstandigheden bespeelbaar zijn. Zelfs bij vorst kan er op de banen gespeeld worden! De banen voldoen aan de officiële KNLTB-normen en zijn voor recreatief tennis verlicht.

Sporting Trigon Tennis is een onderdeel van korfbalvereniging Sporting Trigon in Leiden.De accommodatie van LKV Sporting Trigon is te vinden op een van de oudste sportcomplexen van Leiden: Sportpark Zoeterwoudsesingel, hoek Cronesteynkade net buiten de singels van historisch Leiden. In de zomer van 2012 is het versleten kunstgras vervangen door 2 mooie splinternieuwe kunstgras velden. Onze accommodatie wordt naast korfbal ook voor andere activiteiten gebruikt. Scholen en de brandweer gebruiken het veld om te sporten en vanaf 1 november 2008 maakt de Stichting ‘t Kasteel gebruik van het geheel vernieuwde clubgebouw voor buitenschoolse opvang van kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar.

Ook krijgt u op vertoon van uw lidmaatschapspasje van Sporting Trigon Tennis bij Intersport (aan de Lammeschansweg in Leiden) 10% korting op alle tennis artikelen.

Op dit moment bieden wij de mogelijkheid om te tennissen en tennisles te volgen in het winterseizoen. Het winterseizoen loopt van 1 november t/m 31 maart.
Vanaf 1 november zijn de banen zowel overdag als ´s avonds beschikbaar. Omdat zowel de middelbare scholen als de korfbalvereniging de activiteiten naar binnen verplaatsen zijn alle 4 de velden iedere dag (7 dagen per week) beschikbaar van 09:00 uur tot 22:00 uur.

Beschikbaarheid

Op dit moment bieden wij de mogelijkheid om te tennissen en tennisles te volgen in het winterseizoen. Het winterseizoen loopt van 1 november t/m 31 maart. Vanaf 1 november zijn de banen zowel overdag als ´s avonds beschikbaar. Omdat zowel de middelbare scholen als de korfbalvereniging de activiteiten naar binnen verplaatsen zijn alle 4 de velden iedere dag (7 dagen per week) beschikbaar van 09:00 uur tot 22:00 uur.
Winterabonnement
Het winterabonnement loopt van 1 november t/m 31 maart. Gedurende deze periode is onderstaand schema actief.
Zaterdag
09.00 – 22.00 uur
Zondag
09.00 – 22.00 uur
Maandag
09.00 – 22.00 uur
Dinsdag
09.00 – 22.00 uur
Woensdag
09.00 – 22.00 uur
Donderdag
09:00 – 22.00 uur
Vrijdag
09.00 – 22.00 uur

Contributie

Wat kost een abonnement?
 
 
Trigon Korfbal leden
 
Niet-korfbal leden
 
Abonnementsvorm:
Junioren
Senioren
Junioren
Senioren
Winterabonnement
€ 30,-
€ 40,-
€ 40,-
€ 50,-
Inschrijfkosten
€ 5,-
€ 5,-
€ 5,-
€ 5,-
 
Wat ontvang ik?
a. een lidmaatschapspasje
b. een baanreglement en een aantal instructies
c. een code waarmee de kluis open kan aan het hek die toegang geeft tot de sleutel van het complex
d. periodieke e-nieuwsbrief (mededelingen per website en/of per mail)

Tennislessen

De Tennislessen bij Sporting Trigon worden gegeven door Impact tennis. Via de website van Impact, http://www.impacttennis.nl/ kunt u zich daarvoor inschrijven.

Om tennislessen te kunnen volgen bij Sporting Trigon dient u wel tennislid van Sporting Trigon te worden.