Partner: West Bespaar coach

Stap ook over van energie leverancier via West bespaar Coach en bespaar op uw vaste lasten.

Belangrijker! Als u overstapt steunt u ook de club!

Sporting Trigon is een samenwerking aangegaan met West Bespaar coach. West Bespaar Coach is het begrip als het om overstappen gaat. Hun doel is vrijblijvend advies geven over besparen op energie. Je kunt ervoor kiezen om dit alleen te doen door middel van de vergelijkingstool of samen met één van de opgeleide adviseurs. Deze adviseurs loodsen je telefonisch door het proces heen en kunnen de besparing voor je realiseren. Zij zetten zich volledig voor je in en maken er een sport van om élk jaar voor jou zo voordelig mogelijk uit te komen op de vaste lasten.

Voor ieder lid van Sporting Trigon of vriend, familie, kennis etc, die overstapt van energie leverancier via West Bespaar Coach ontvangt Sporting Trigon tot € 40,- sponsoring voor in de clubkas!

Je bent slechts een paar stappen verwijderd om te beginnen met besparen op de energie rekening en daarmee ook de club te sponsoren. Laat hier je gegevens achter en één van de bespaarcoaches belt je op om samen met jou geheel vrijblijvend de besparingsmogelijkheden te bespreken. Wanneer je kunt besparen kan dit direct geregeld worden.

Hiermee sponsort u direct Sporting Trigon. Een echte win win situatie!

Hoe werkt het

  1. Vul digitaal een formulier in, laat je gegevens achter bij één van de medewerkers of pak de telefoon en bel naar West Bespaar Coach.
  2. Eén van de bespaar coaches gaat VRIJBLIJVEND met je in gesprek om te zien hoeveel je gaat besparen.
  3. Tijdens het gesprek ontvang je per email de overeenkomsten en een link om de overstap te bevestigen.
  4. De overstap is geregeld, je hoeft alleen nog de meterstanden door te geven aan je nieuwe leverancier.
  5. Je start met besparen en steunt meteen de club!!!

 
Direct kijken of je kan besparen

Heb je vrienden, kennissen of familieleden die ook graag de club op deze wijze willen steunen, zij kunnen ook naar deze website gaan en hun gegevens achter laten.