• 15 augustus 2017
  • admin
  • TC

TC bezetting 2017/2018

Wij zijn verheugd te melden dat Han van der Doe zich heeft aangesloten bij de TC. Hierdoor zal de TC voor het seizoen 17/18 bestaan uit Han (aanspreekpunt), Bart en Vincent (administratieve zaken). Han zal de TC ook gaan vertegenwoordigen binnen het bestuur. De TC is nog steeds erg krap bezet en kan nog hulp gebruiken. Interesse? Neem contact op met Han.

Trainingen

De selectie is inmiddels gestart met trainen. De trainingen voor de overige senioren starten starten op vrijdag 18 augustus om 20.00 uur.

Trainingsdagen en tijden senioren teams:

Dinsdag:
Selectie 20:00 uur t/m 22:00 uur

Donderdag:
G-Team 19:00 uur t/m 20:00 uur
Selectie 20:00 uur t/m 22:00 uur

Vrijdag:
Trigon 3 en 4 20:00 uur t/m 21:00 uur
Trigon 5 20:00 uur t/m 21:00 uur

Indien gewenst is er voor Trigon 3 en 4 ook op dinsdag avond de mogelijkheid om te trainen.

Oefenwedstrijden

Donderdag 17 augustus
Velocitas 2 – Sporting Trigon 2 19:30 uur
Velocitas 1 – Sporting Trigon 1 21:00 uur

Dinsdag 22 augustus
Sporting Trigon 3/4 – Fiks 3 20:00 uur Scheidsrechter n.n.b
Sporting Trigon 2 – Fiks 2 20:00 uur Scheidsrechter n.n.b
Sporting Trigon 1 – Fiks 1 21:15 uur Scheidsrechter n.n.b

Zaterdag 26 augustus
Tweemaal Zes 2 – Sporting Trigon 2 14:00 uur
Tweemaal Zes 1 – Sporting Trigon 1 15:30 uur

Dinsdag 29 augustus
Tempo 2 – Sporting Trigon 2 19:00 uur
Tempo 1 – Sporting Trigon 1 20:30 uur

Opstelling Trigon 3/4 22 augustus
Dames: word bekend gemaakt via de app
Heren: word bekend gemaakt via de app

Teamsamenstelling seizoen 17/18

De teamsamenstellingen voor aankomend seizoen zullen zo spoedig mogelijk op de website worden geplaatst.

Tijdens de zomer zijn de leden van de TC door diverse spelers benaderd met de vraag of de teamindeling van 3 en 4 niet eens tegen het licht gehouden kan worden. De TC staat er voor open om hier naar te kijken, maar wil dit niet beslissen zonder de input van (alle) spelers zelf. Daarom nodigt de TC alle spelers uit om met de TC hier over van gedachten wisselen na de oefenwedstrijd tegen Fiks.

Wedstrijden weekend 30 september/1 oktober

De gemeente Leiden heeft besloten om het Trigon veld te gebruiken als evenementenlocatie tijdens de 3 oktober feesten. Dit betekend dat wij als Trigon geen gebruik kunnen maken van ons eigen veld tussen 25 september en 4 oktober. Hierdoor zullen Trigon 1, 2, 3 en 4 op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober hun thuiswedstrijden spelen op het veld van KZ/Danaiden. Wij willen KZ/Danaiden hartelijk danken voor hun medewerking!

Naar alternatieve trainingslocaties wordt nog gezocht.

Schotklok Trigon 2

De schotklok zal vanaf aankomend zaalseizoen ook worden ingevoerd in de reserve Overgangsklasse. Dit houdt in komend zaalseizoen ook ons 2e team met schotklok gaat spelen en wij daardoor extra mensen nodig gaan hebben om de Jury tafel te bemannen. Interesse om hier bij te helpen? Neem contact op met Han.

Zelfsturende teams

Mede door de krappe TC bezetting hanteren we ook dit seizoen weer het principe van zelfsturende teams, waarbij iedereen in een team zijn verantwoordelijkheid dient te nemen. Met name de rol van de aanvoerder, is hierin van cruciaal belang.

Ieder team zal in overleg een aanvoerder moeten aanwijzen. Bij de aanvoerder kan vroegtijdig worden afgeschreven voor een wedstrijd. De aanvoerder is dus verantwoordelijk om “zijn/haar” eigen team compleet te krijgen (indien nodig met reserves). Indien dit niet lukt dient zij/hij zsm de TC te informeren, alwaar gezamenlijk naar een oplossing zal worden gezocht.

Het is raadzaam om aan het begin van het seizoen alvast te inventariseren wie wanneer niet aanwezig kan zijn. Dit geeft voldoende tijd om vervangers te regelen of om eventueel een wedstrijd te verplaatsen. We hopen op jullie medewerking zodat we complete teams kunnen laten spelen en dat de (hoge!) boetes uitblijven!

Tevens is de aanvoerder en verantwoordelijk voor het het digitale wedstrijdformulier en het regelen van een scheidsrechter voor de thuiswedstrijden indien er geen bondscheidsrechter aanwezig is.

Vervoer naar uitwedstrijden en de verdeling van de reiskosten zal ook door het team zelf geregeld moeten worden. Ook hierin kan de aanvoerder een rol vervullen. Indien er bij de aanvoerders onduidelijkheid bestaat kan de TC worden geraadpleegd.

Willen alle teams er voor zorg dragen dat de scheidsrechters op een correcte wijze worden ontvangen. Tevens de sleutel van de scheidsrechterskleedruimte overhandigen en de kleedruimte wijzen. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat de scheidsrechters een goede indruk krijgen van Sporting Trigon