Studentenkorfbal; bij de gezelligste club van Leiden

Studentenkorfbal; bij de gezelligste club van Leiden

Ben je op zoek naar een leuke en actieve manier om nieuwe mensen te ontmoeten en fit te blijven? Dan is studentenkorfbal bij Sporting Trigon de plek voor jou. Sporting Trigon heeft een mooi gesitueerde accommodatie in de stad op de hoek van de Cronesteinkade met de Zoeterwoudsesingel waar we tijdens het veldseizoen trainen en onze wedstrijden spelen. Tijdens het zaalseizoen trainen en spelen we in het splinternieuwe indoor sportcomplex ‘1574’ aan de Telderskade.

Het maakt voor ons niet uit of je ervaren bent of nog nooit eerder hebt gespeeld. Iedereen is welkom. Je kunt bij ons wedstrijden komen spelen of alleen trainen (1 of 2 keer per week). 

We trainen op dinsdag en donderdag om 20.00 uur op het veld en in de zaal om 20.00 uur en 21.00 uur. Wedstrijden zijn over het algemeen op zaterdag.

Bij Trigon heerst een gezellige en inclusieve sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Naast onze reguliere trainingen en wedstrijden organiseren we ook leuke sociale activiteiten, zoals borrels, barbecues, het schutterstoernooi, feestjes en andere evenementen.

Korfballen bij Sporting Trigon is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken, jezelf uit te dagen en te ontwikkelen. Dus waar wacht je nog op? Kom en sluit je bij ons aan! Neem contact met ons op via studenten@sportingtrigon.nl voor meer informatie en kom een keer langs om mee te doen.

We hopen je snel te zien op het korfbalveld!