Tennis – Algemene Info

Sinds 1 november 2010 biedt korfbalvereniging LKV Sporting Trigon de mogelijkheid om te tennissen op het complex. Hiervoor zijn op de accommodatie vier kunstgrastennisbanen beschikbaar die het gehele seizoen onder nagenoeg alle weersomstandigheden bespeelbaar zijn. Zelfs bij vorst kan er op de banen gespeeld worden! De banen voldoen aan de officiële KNLTB-normen en zijn voor recreatief tennis verlicht.

Sporting Trigon Tennis is een onderdeel van korfbalvereniging Sporting Trigon in Leiden.De accommodatie van LKV Sporting Trigon is te vinden op een van de oudste sportcomplexen van Leiden: Sportpark Zoeterwoudsesingel, hoek Cronesteynkade net buiten de singels van historisch Leiden. In de zomer van 2012 is het versleten kunstgras vervangen door twee mooie kunstgras velden. Onze accommodatie wordt naast korfbal ook voor andere activiteiten gebruikt. Scholen en de brandweer gebruiken het veld om te sporten en vanaf 1 november 2008 maakt de Stichting ’t Kasteel gebruik van het geheel vernieuwde clubgebouw voor buitenschoolse opvang van kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar.

Op dit moment bieden wij de mogelijkheid om te tennissen en tennisles te volgen in het winterseizoen. Het winterseizoen loopt van 1 november t/m 31 maart.