Sponsormogelijkheden

LKV Sporting Trigon kent een verscheidenheid aan sponsormogelijkheden. Zo is er voor iedere ondernemer uit het klein-, midden- of grootbedrijf een mogelijkheid om door sponsoring een bijdrage te leveren aan de vereniging. Hierbij kan gedacht worden aan: Hoofdsponsoring, Teamsponsoring, Adverteren, Bordsponsoring, Objectsponsoring, Wedstrijdsponsoring.

Hoofdsponsoring
Sponsoring 1e team (trainings en wedstrijdkledig) dit kan in combinatie met naamsverbinding van de sponsor aan de verenigingsnaam.

Teamsponsoring
Sponsoring door middel van trainingspakken, shirtjes, sporttassen en inloopshirts.

Adverteren
Op de website kan al vanaf een klein bedrag – afhankelijk van de groote en plaatsingsfrequentie – worden geadverteerd.

Bord sponsoring
Het is als sponsor mogelijk om op het sportcomplex aan de Zoeterwoudsesingel – tegen een beperkte investering – reclameborden rondom de 2 kunstgrasvelden te plaatsen. De vervaardiging van de borden is voor rekening van Sporting Trigon komt waardoor de investering laag wordt gehouden.
De kosten voor bordreclame op ons sportcomplex aan de Zoeterwoudsesingel is onder meer afhankelijk van ligging. De borden hebben een afmeting van 250 x 75 cm met duurzame belettering in maximaal 4 kleuren.

Objectsponsoring
Het is ook mogelijk specifieke objecten te sponsoren middels een reclame uiting op een dugout, scorebord, korf of de wedstrijdbal, zie onder.

Wedstrijdbalsponsoring
Bij de wedstrijden van Sporting Trigon1 is het mogelijk om de wedstrijdbal te sponsoren. De balsponsor wordt voor aanvang van de wedstrijd en tijdens de rust genoemd, ook wordt u als balsponsor vermeld in ons programmablaadje en op deze website.

Tegenprestatie Sporting Trigon
Bij sponsoring hoort een tegenprestatie van Sporting Trigon. Buiten eventueel gemaakte specifieke afspraken presenteert Trigon alle sponsoren in zoveel mogelijk communicatie uitingen van de vereniging. De communicatie uitingen zijn ondermeer ons nieuwsbrief, verenigingsgids, de sponsorgids, wedstrijdblaadje en de website . Vanzelfsprekend worden de sponsoren op de hoogte gehouden van de activiteiten van de vereniging. Trigon streeft ernaar om minimaal 1 maal per seizoen een sponsor avond/middag te organiseren.

Indien u geïnteresseerd bent in sponsoring van de vereninging neem dan contact via sponsoring@sportingtrigon.nl