Maandagavond 26 maart staat in de geschiedenisboeken van Trigon genoteerd als eerste voltallige bestuursvergadering met een dubbele voorzitter. Of deze verdubbeling nu ook de oorzaak is van de dubbele lengte van de agenda, daar zijn we nog niet helemaal uit… 😉 De agenda is gevuld met vele uiteenlopende onderwerpen: over de uitkomsten van gesprekken met de gemeente, gesprekken met andere sportclubs, maar ook hele praktische zoals het sleutelbeleid en de bardiensten.

Eén agendapunt is ingebracht door Ronald de Ligny: aandacht voor de G-korfballers! Op ons verzoek schuift hij ook aan tijdens het overleg. Ronald heeft ons bijgepraat over de ontwikkelingen van het G-korfbal. Het vraagt veel (vrije)tijd om mensen met een beperking te kunnen laten korfballen, maar als ze dan op het veld staan zijn ze zo ontzettend blij! Als hij aangeeft dat het zonder subsidies en ondersteuning wel lastiger is om het draaiende te houden, voelen we aan dat ook hier de schouders er onder moeten!

Het is fijn om te zien dat Ronald er met zoveel enthousiasme over kan praten en mee bezig is! Laten we de G-korfballers niet vergeten! Heb jij zin om eens per week een uurtje met deze mensen te ‘trainen’ op donderdagavond? Of weet je iemand op (of van buiten) de club die dit zou willen doen? Meld je dan bij ons: voorzitter@sportingtrigon.nl We horen graag van je! Want ook voor de G-korfballers is het bij Trigon Gewoon Gezellig!

Met Gewoon Gezellige groet,

Het bestuur,

Ida, Karen, Han, Arno, Peter en Joost