Aan de Nieuwe Zeeweg in Noordwijk aan Zee trof Trigon C1 vanmorgen vroeg Fluks C1. De Noordwijkers zijn inmiddels, hoofdzakelijk in negatieve zin, bekenden van de pupillen van trainer/coach Sander de Haas. De gebruikelijke acht van Trigon begonnen enigszins apathisch aan de wedstrijd en dat is nu juist niet de bedoeling tegen een opponent als Fluks met lange dames en stevig spelende heren. De 1-0 van de thuisploeg liet dan ook niet lang op zich wachten. Gelukkig heeft Trigon de beschikking over de altijd strijdvaardige Tim die vandaag zijn handen vol had aan zijn directe tegenstander en tevens meerdere malen vakgenoot Bradney uit de brand moest helpen in verdedigend opzicht. Het was dan ook diezelfde Tim die de gelijkmaker scoorde (1-1). Helaas was dit niet het moment voor de overige Trigonners om een tandje bij te zetten. Fluks profiteerde wederom van de nog steeds ondermaats spelende Leidenaren en liep uit naar 2-1 en zelfs naar 3-1. Nu kwam blijkbaar weldegelijk het besef en kantelde de wedstrijd volledig. Saskia bracht de achterstand terug tot 1 punt (3-2) en Fleur zorgde voor de gelijkmaker (3-3). Trigon kwam zelfs via, de uitstekend spelende, Joelle op voorsprong (3-4) die tot vreugde van de vandaag enigszins luidruchtig aanwezige Trigon-aanhang sinds lange tijd weer eens een doelpunt maakte. Vlak daarna vergrootte Bo de voorsprong naar twee punten (3-5) wat tevens de ruststand was. In de tweede helft zat het venijn in de staart want met nog een minuut of 6 te spelen was de stand nog steeds 3-5. Reden hiervan was van beide kanten prima verdedigend spel en was het wachten op de ploeg die in dit opzicht toch nog een steekje zou laten vallen. Dat gebeurde dan ook aan de zijde van Trigon. Fluks kwam terug tot 4-5, rook bloed, scoorde de gelijkmaker (5-5) en kwam kort voor het eind op voorsprong (6-5). Trigon leek de winst uit handen te hebben gegeven, maar Bo wist hier alsnog een stokje voor te steken met zijn tweede van vandaag en bepaalde hiermee de einduitslag op 6-6. Een bij vlagen prima spelend Trigon met name in verdedigend opzicht, maar aan de andere kant een Trigon dat in de tweede helft slechts 1 keer tot scoren wist te komen. KZ, dat vandaag won bij VZOD, is de volgende opponent op het veld van Trigon en heeft eveneens 3 punten uit 2 gespeelde potjes.

P.S. is het me toch nog gelukt om nu eens niet een keer wat over de scheidsrechter te melden!