Gewoon gezellig!

Hallo allemaal,

Op donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) wordt het koppelschieten/schutterstoernooi georganiseerd. Iedereen mag meedoen of je kunt korfballen of niet. Voor de jongste kinderen (leeftijd F tm D) is er het schutterstoernooi. De aanmeldingen stromen gestaag binnen, maar we willen nog veel meer deelnemers! De starttijd hangt af van het aantal deelnemers, maar reken op eind van de ochtend/begin van de middag.

Meedoen

Voor het koppelschieten moet je je inschrijven. Doe dit zo snel mogelijk voor 1 mei (anders kan het niet meer). De inschrijflijst hangt in de kantine. Heb je geen schietpartner, maar wil je toch graag meedoen? Dat kan! Schrijf je dan in voor de ‘Blinddate poule’ en je vormt die dag een koppel met een andere ‘single’.

Voor het schutterstoernooi (F tm D) hoef je je niet in te schrijven. Je meldt je op de dag zelf gewoon bij de wedstrijdleiding. Neem vooral ook je vriendjes en vriendinnetjes mee om te laten zien hoe leuk en gezellig korfbal is.

Meer informatie over de aanvangstijden, spelregels en overige activiteiten volgt later. Houd de website goed in de gaten!

Ouder/kind wedstrijd

Vlak voor de finale van het koppelschieten organiseren we een ouder/kind korfbalwedstrijd. Geen officiële wedstrijd, maar 2 X 10 minuten waarbij de jeugd het opneemt tegen hun ouders. Wel onder leiding van een echte scheidsrechter. Alle ouders en kinderen van de teams E tm A kunnen zich hiervoor opgeven.

Barbecue

Rond vijf uur/half 6 sluiten we de dag af met een barbecue. Iedereen betaalt een vaste prijs, namelijk 8 euro. Je krijgt hiervoor: een hamburger, een worst, een portie saté en onbeperkt sauzen, stokbrood en salade. Omdat dit voor de kleinsten misschien net iets te veel is, hebben wij ook een ‘kindermenu’ voor 5 euro, welke bestaat uit een hamburger, worst en natuurlijk ook onbeperkt sauzen, stokbrood en salade. We hebben een paar fantastische koks gevonden die voor iedereen het vlees gaan roosteren. Dus zo kant en klaar op je bordje. Je hoeft het alleen nog maar op te eten!

Geef je op bij Martinique. (dit kan tot 1 mei) Je moet dan wel direct betalen (enkel opgeven is niet voldoende). Martinique is over het algemeen in de weekenden en vrijdagavond aanwezig bij Trigon. Uiteraard kan je je ook richten tot een van de andere organisatoren!

Het wordt een fantastische dag. Wij hebben er in ieder geval zin in!

Dus geef je snel op!

Rens, Joep, Martinique en Patricia