Vorige week berichtten wij jullie over het dubbelgebruik van ons veld. Met wintertennis en de hockey worden onze velden regelmatig voor andere doeleinden gebruikt. Dat heeft voor- en nadelen! Met name het gebruik door de hockey wekt bij sommige leden wat irritatie. Al is het maar door de enorme kabels die ineens langs de velden liggen. Of het materiaalhok waar hockeyspullen staan. We hebben een gedeelde verantwoordelijkheid: de hockey en wij als Trigon. Maar wat zijn nu de precieze afspraken hierover?

Afgelopen week hebben wij een (kennismakings)gesprek gehad met Roomburg. En dat ging heel goed. Het is mooi om te zien hoe Roomburg zich wil ontwikkelen. Tegelijkertijd kampt de club met een gebrek aan ruimte. Wij hebben verteld welke koers Sporting Trigon is ingeslagen. We zien mogelijkheden voor samenwerking als twee mooie clubs in de wijk. We hebben een paar concrete afspraken gemaakt met Roomburg over het gebruik van ons veld. De basis: Roomburg is bij ons te gast. Alleen op zondagochtend, we gaan kijken of het vaker zou kunnen. Daarbij hoort dat alle spullen netjes worden opgeruimd, Roomburg gaat zorgen voor een eigen materiaalhokje. En op tijd van het veld af. Als er gedoe is, staan we via what’s app in direct contact. Goede afspraken waardoor er meer kinderen kunnen sporten, wij geld besparen en het hopelijk nog gezelliger wordt in onze kantine.

Samen gewoon gezellig sporten dus, maar wel met heldere afspraken!

Met gewoon gezellige groet,

Het bestuur,
Ida, Karen, Han, Arno, Peter en Joost