Het Schutterstoernooi was er weer: en hoe!

Na een jaar afwezigheid was het dan dit jaar weer zo ver: een schutterstoernooi op Hemelvaartsdag! Vele koppels, de g-korfballers en een flinke hand vol jeugdleden hadden zich aangemeld om te laten zien waarom zij korfballen: om op goeie afstand een bal in de gele mand te mikken en er vervolgens net 1 bal meer in te gooien dan je tegenstander!

Wij danken de organisatie (in het bijzonder Martinique, Patricia, Joep en Rens) voor deze prachtige en sportieve en gezellige dag! En delen een dikke pluim uit aan de mensen achter de bar: Arno, René en Alie. De loterij, georganiseerd door Jan Sjardijn, heeft een mooi bedrag opgeleverd voor onze jeugd.

En natuurlijk feliciteren wij de winnaars van het Koppelschieten 2018: Bo & Tim.

Met ‘Gewoon Gezellige’ groet,

Het bestuur,
Ida, Karin, Arno, Han, Peter en Joost