• 6 juni 2018
  • admin
  • JTC

In het laatste volledige wedstrijdweekend heeft de jeugd van Sporting Trigon het goed gedaan. De E1 kon met winst op Fiks medekampioen in de poule worden.

De vorige wedstrijd werd verloren, dus we wisten niet wat we konden verwachten. Maar deze kanjers zijn er gewoon voor gegaan en hebben met 4-2 gewonnen. Felicitaties voor de coaches Saar en Anouk en de kanjers Ruben, Emma, Lynn, Milan, Lois, Jill en Anouk.

Een uur later was het de beurt aan de E2. Ook deze toppers moesten winnen om kampioen te worden. Dat was geen probleem. Er werd maar liefst met 8-1 van KZ Danaiden gewonnen en het kampioenschap was binnen. Medailles voor allemaal. Gefeliciteerd coach Peter en de kanjers Levi, Lisa, Ilyas, Tijn en Thijs.

En dit was nog niet de laatste jeugdkampioen. Ook de B1 is kampioen geworden.

Met een mooie 9-3 overwinning op Madjoe was hier het kampioenschap ook binnen. Dus ook hier zijn de felicitaties terecht voor alle kinderen, trainers en coaches. Namens de hele vereniging gefeliciteerd Georgie, Annemarie, Demy, Joy, Laila, Marit, Romy, Sigrid, Justin en Rui, Yasmin en Menno. Zaterdag spelen zij nog 1 wedstrijd bij Top en dan zit het seizoen erop.

Ik wens iedereen fijne zomervakantie en tot eind augustus.

E1 kampioen E2 kampioen

Gr. Jenny