• 2 juli 2018
  • admin
  • TC

De TC is verheugd te kunnen melden dat Jinke van Keeken (19) komend seizoen de selectie van Sporting Trigon komt versterken.

Jinke komt over van Vriendenschaar uit Bodengraven en stelt zich graag zelf voor:

Ik ben Jinke van Keeken, 19 jaar.

Sinds ik klein was, heb ik bij Vriendenschaar in Bodegraven gespeeld. Vele leerzame jaren en kampioenschappen mee gemaakt. In 2013 naar NK (Nederlands kampioenschappen) C-jeugd in Roermond geweest en in 2015 deel mogen maken aan B-jeugd NK eerste klassen in de zaal en veld.

Op mijn 16e ben ik geselecteerd voor district Zuid-West, daar heb ik twee jaar mogen spelen. Ik heb tegen jong-oranje mogen spelen, challenge mee mogen maken en vele toernooien tegen andere districten en landen gespeeld. Afgelopen jaar mijn eerste jaar in de selectie Vriendenschaar 1 gespeeld. Naast het korfballen doe ik de verpleegkundige opleiding en ga ik hierna verloskunde studeren. Ik heb een zusje (16 jaar) en speelt bij korfbalclub Tempo in Alphen a/d Rijn en een broertje (17 jaar) die voetbalt bij Rohda in Bodegraven. Ik heb erg veel zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan, dat ik veel mag leren en beter mag worden. Nieuwe mensen leren kennen en de club mag ondersteunen.

Ik heb er zin in!

De TC wenst Jinke heel veel plezier en succes bij Sporting Trigon!