• 23 augustus 2018
  • admin
  • TC
Beste Leden,
na lang overleg hebben wij ( technische commissie ) besloten dit jaar met 6 seniorenteams te gaan spelen i.p.v. met 5 teams. Behoorlijk wat ( oud ) leden hebben zich opnieuw aangemeld en besloten een vriendenteam te vormen. Voor de vereniging Sporting Trigon is dit natuurlijk een flinke opsteker als je extra leden kan verwelkomen maar voor de T.C. kwam er een nieuwe uitdaging bij . Aangezien veel personen van het vriendenteam recentelijk nog op hoog niveau speelde is het misschien moeilijk uit te leggen dat juist dit team aankomend jaar het 5e zal worden en hoog in de breedtesport gaan spelen voor dit jaar althans. Een groot deel van het 5e zien wij volgend jaar graag hoger spelen gezien de kwaliteits / leeftijdsverhouding t.o.v. 3 en 4. Verder zijn er hier en daar wat kleine wijzigen doorgevoerd in de teams en wij hopen dat iedereen zich daar in kan vinden .
De volgende teams zijn ,
Trigon 1/2
Dames : Mandy , Roos , Jinke , Pam ,Maxime , Lynn , Quinty ,Eveline, Anouk H. en Danya.
Heren : Ferry , Jan Willem , Marc , Robin , Boyd , Mees , Finn en Tim.
Trigon 3
Dames : Jorine, Patty, Aukje, Meta, Ellen en Manon
Heren : Misja, Johan, Menno, Maarten en Rene .
Trigon 4
Dames : Cindy, Jessica, Brenda, Diana, Martinique.
Heren : Henk, Daan, Bart, Casper, ( Rutger ).
Trigon 5
Dames : Anouk W., Janke Nieske, Tessa, Brigitte, Saskia, Helen en ( Esther ). Let op !!! Aanvraag indeling hoogste breedtekorfbal ligt bij de KNKV.
Heren : Niek, Henk, Michael, Lennert, Ike en Jordy
Trigon 6
Nagenoeg hetzelfde team als vorig jaar toen het 5e.
Minus Peter, Elise ( gestopt ) en Helen ( zie hier boven. )
Zoals men kan zien zijn de teams vooral wat betreft de heren zeer karig . Wij hopen dan ook dat iedereen elkaar helpt en steunt om elke week weer voldoende mensen te hebben per team. Het kan dus zomaar zijn dat je niet altijd in je eigen team speelt . Wij verwachten ook per team ( doelend op 3 t/m 6 ) om ook in grote maten self-supporting te zijn en zelf bereid te zijn in ander team te willen spelen.
Bij deze nog even een oproep aan ( oud ) leden om nog een keer de schoenen uit het vet halen !!!
LET OP !!!!!! VANAF HEDEN IS HET VERPLICHT OM JE SPELREGELBEWIJS TE HALEN ANDERS BEN JE NIET GERECHTIGD OM TE SPELEN !!!!!!
DIT ZIJN DE SPELERS ZONDER SPELREGELBEWIJS ….,,
Lennert L. Eveline M.
Mees v/d D. Lynn M.
Diana v/d D. Marc M.
Jorine F. Bart N.
Manon G. Daan N.
Anouk H. Johan N.
Rene B. Aukje R.
Cindy v H. Helen S.
Manon L. Jessica S.
Ike L. Michael S.
John V. Petra W.
Anouk W.
Wij hopen jullie voldoende geinformeerd te hebben betreffende het aankomende seizoen en wij wensen ieder een sportief 2018/2019 .
met vriendelijke groet,
Technische commissie Sporting Trigon .