De bespreking dinsdagavond 4/9 over de koers van Trigon in de wijkontwikkeling van Roomburg gaat niet door. Er waren twee aanmeldingen. Neemt niet weg dat wij namens de club mee gaan praten met de wijk, gemeente en andere sportclubs over sport in onze wijk. Wat is hierbij onze insteek? L.K.V. Sporting Trigon is tevreden met de plek aan de Cronesteinkade, we zitten hier prima. Wij willen graag ook een club zijn die, meer dan nu, leden uit de wijk welkom heet. We zien hier ook mogelijkheden voor groei. Daarbij zoeken we samenwerking met de andere sportclubs: tennisclub Roomburg en hockeyclub Roomburg. Als er niet wordt gekorfbald op ‘ons’ veld is het prima als er andere gebruikers zijn, maar korfbal gaat wat ons betreft uiteraard voor.

Mocht je ons nog willen helpen in dit traject: laat het weten!

Groet,
Karin, Ida, Arno, Han, Peter en Joost