De F1 Glansrijk Kampioen

Dat was een leuk feestje op zaterdagmorgen 6 oktober! 3 dagen na het Feest der Feesten, leverde de F1 de kers op de taart door te winnen van Velocitas en werden daarmee kampioen!

Al het hele seizoen domineren Amy, Luke, Casper, Tomas, Dana en Juul in het veld met prachtige overwinningen. Een F1 waar we oprecht trots op mogen zijn. Daar waar ze de eerste wedstrijden nog duidelijk aan elkaar moesten wennen, is er onder de bezielende leiding van Martinique een echt team van gemaakt. Langs de lijn staat coach Gerben vaak meer te zweten dan de kids in het veld, maar je zag de meiden en jongens groeien naarmate de competitie vorderde. Met een prachtig kampioenschap als beloning. Het kampioenschap werd gevierd met een lekker taartje en een mooie medaille! Met een grote glimlach en vol trots gingen de kerseverse kampioenen op de (bijgevoegde) foto!