G-Team in finale Haagse korfbal dagen

Het G team va Sporting Trigon heeft zich geplaatst voor de G finale van de Haagse Korfbaldagen op 10 november. Na goede poule wedstrijden tegen Dijkvogels2 welke in de laatste seconde werd verloren met 5-4, herstelden het team zich tegen Vitesse 4-1 winst en Albatros 6-3 winst. Hierdoor eindigde we gelijk met Albatros en was onderling resultaat en doelsaldo voldoende om de finale te mogen spelen.

Op 10 november zijn we zo wie zo als Vip gasten uitgenodigd voor diverse randactiviteiten o.a clinic en een hapje(poffertjes) en drankje en als klapstuk om 19.30 uur de G finale tegen Dijkvogels 1 voorafgaande aan de grote Finale van de Haagse korfbal dagen 2018.

Dus kom ons aanmoedigen of moedig ons aan om te kijken naar de live stream, https://www.youtube.com/channel/UCT_gF8x1IpJfovauw4La03A