• 27 augustus 2018
  • admin
  • JTC

D – E-F teams verzamelen zaterdag 08.30 bij het veld.

A.s. zaterdag is het zover dan gaan we met alle jeugd, dus van de F t/m A naar het toernooi bij HIKV/EIBERNEST. De A speelt daar nog even als B1, omdat bij het aanmelden nog niet bekend was dat het een A team werd. Tijdens dit toernooi zullen alle teams andere verenigingen tegenkomen, dus erg leuk om eens tegen te spelen.

In de ochtend zullen de F t/m D hun wedstrijden spelen. De eerste ronde start om 09.30 uur en het toernooi duurt tot 12.25 uur. We zullen dus om 9.00 daar moeten zijn. Verzamelen met zijn allen om 08.30 uur bij het veld.

De aspiranten spellen in de middag (B en C). Eerste ronde start om 12.45 uur en het duurt tot 15.40 uur. Verzamelen om 11.45 bij het veld.

Ik zal aan alle coaches een uitdraai van het programma geven.

Veel plezier zaterdag!

Groet,
Jenny