De zomerstop heeft voor de C1 van Trigon geresulteerd in een drietal aanwinsten. Zowel Huub, Jaap als Julia kwamen over van de D1. Een weelde voor trainer/coach Sander de Haas die het gehele vorige seizoen het nog moest doen met slechts 8 spelers en nu dus maar liefst 11 spelers tot zijn beschikking heeft. De eerste competitiewedstrijd was thuis tegen het niet onbekende Fiks C2. Saskia was wegens ziekte afwezig en Julia en Jaap begonnen “op de bank”. Waar Trigon het in het verleden altijd moeilijk had tegen Fiks, waren de tegenstanders uit Oegstgeest  absoluut niet opgewassen tegen de Leidenaren. Binnen no time stond Trigon op een 3-0 voorsprong en bij rust was het al 8-1. De tweede helft, met Julia voor Joelle en Jaap voor Huub, leverde gelijk het mooiste doelpunt van de wedstrijd op waarbij Bo met een “one-hander” zijn tegenstander het nakijken gaf (9-1). Trigon verslapte af en toe maar gelukkig was dit bij de trainer/coach niet het geval en spoorde hij zijn pupillen aan om vooral geconcentreerd te blijven spelen. Trigon liep dan toch redelijk soepeltjes uit naar een 16-1 overwinning. Doelpunten van Fleur (3), Fenna (3), Bo (2), Tim (2), Jaap (2), Bradney (2), Ilse (1) en Huub (1). Volgende week komt TOP C3 op bezoek.