Op deze frisse zaterdagmorgen in Kudelstaart op Sportpark Calslagen aan de Wim Kandreef viel er een hoop te lachen. Geheel ontspannen trad kampioen Trigon C1 aan voor de laatste wedstrijd van de eerste veldcompetitiehelft tegen VZOD C1. De thuiswedstrijd was twee weken geleden al winnend afgesloten (11-0) dus liep zelfs trainer/coach Sander de Haas (of is het Sandra ) vanaf vrijdagavond al in  zijn lolbroek. Zonder de afwezige Joelle begon het eerste aanvalsvak, verrassend met Tim en Bo in hetzelfde vak aangevuld met Saskia en Fleur, voortvarend en wist eerstgenoemde zijn topscorerpositie meteen waar te maken door zowel de 0-1 als de zeer fraaie 0-2 (one-hander) op het scorebord te schieten. De 0-3 was vandaag het  mooiste doelpunt en kwam op naam van Ilse die een prachtige lange bal van Fenna op waarde wist te schatten en koelbloedig afrondde. De sneltrein uit Leiden denderde vervolgens door naar een 1-9 ruststand. De tweede helft stond in het teken van het doorwisselen waardoor een ieder nog even de kans kreeg om zijn of haar speelminuten te maken. Uiteindelijk bleef de teller aan Trigon-zijde steken op 15 (Tim-4/Fleur-3/Ilse-2/Fenna-2/Bo-2/Saskia-1/Huub-1) en voor de gasten op 2. Met de volle winst uit 6 wedstrijden en een doelsaldo van +72 (81-9) kan geconcludeerd worden dat Trigon C1 het Barcelona in deze poule was. De meeste doelpunten werden gemaakt door Tim (18) gevolgd door Fleur (12), Fenna (11) en Bo (11). Na afloop moest trainer/coach Sander de Haas als enige dit prille seizoen toch nog een nederlaag incasseren en moest in een potje tafelvoetbal zijn meerdere erkennen in medaille-uitreiker Kik.