• 5 november 2018
  • admin
  • TC

Het eerste deel veld is afgesloten en sportief gezien gaat het bij onze senioren voor de wind. Ons vlaggenschip gaat comfortabel aan de leiding terwijl het 2e alles in eigen hand heeft om ook promotie te bewerkstelligen . 3 en 4 staan in de subtop, het 5e stevent af op een verwacht kampioenschap en ons 6e team speelt zijn wedstrijden met wisselend resultaat. Puur kijkend naar de standen lijkt het bij Sporting Trigon van een leien dakje te gaan maar achter de schermen is het per week een gepuzzel om elk team te completeren . Met een zeer smalle seniorengroep verdeeld over 6 teams hebben we het samen toch voor elkaar gekregen om alle wedstrijden boete vrij en volgens de regels na te streven. Wij willen namens de T.C. iedereen bedanken die klaar gestaan heeft voor een ander en hopen ook dat we in het resterende seizoen een beroep op jullie kunnen doen .Tenslotte willen wij er nog even 4 mensen tussenuit pikken die er de afgelopen maanden een dubbele soms driedubbele agenda op nahielden . Dat zijn Manon Groen , Ellen Matze , Niek Duitscher en Kasper Siliakus  , voor jullie een vette pluim.

met vriendelijke groet,
Bart Niesing ( T.C. Sporting Trigon ).