Winst en Verlies bij finale Haagse Korfbal Dagen

Door een winst van 18 -17 op DES uit Delft heeft Sporting Trigon 1  de winst gepakt in de finale van de Haagse Korfbaldagen (cat 1-2-3). De wedstrijd ging gelijk op en kon alle kanten op,  een fel spelend DES bleef Trigon goed volgen in de score waardoor Trigon pas op het laatst een gaatje wist te slaan. Het was voldoende voor de winst en de “1e prijs” in de zaal was een feit.

Het G team wist de finale niet te winnen, zij verloren van de Dijkvogels combinatie met 4-1. Het was allemaal best spannend. Opkomen in het donker met een lamp op je gericht, het omroepen van je naam en ook nog eens veel bekijks. Toch hadden we goede kansen maar we waren niet gelukkig met onze doorloop ballen. Desondanks was het een goede PR voor de G korfbal sport en in het bijzonder voor het G korfbal in de Haagse regio.

(foto: organisatie Haagse Korfbal dagen)