Altijd al net zo goed willen worden als de helden van ons Nationaal team?

Dat kan op 5 januari 2019!

Afgelopen jaren werd er in de korfbalvrije periode rond Nieuwjaar het LKF-toernooi gespeeld. Dit jaar is besloten dit niet meer te doen, maar iets nieuws voor de Leidse korfbaljeugd te organiseren. Op 5 januari is vanuit het LKF een dag vol clinics georganiseerd voor de jeugd vanaf de D teams van de Leidse korfbalverenigingen :

Sporting Trigon, KZ Danaïden, en L.C.K.C. Pernix

Deze clinics zijn geen gewone clinics. Om er een speciaal tintje aan te geven, zijn er internationals geregeld die deze clinics gaan verzorgen. Zij zullen de kinderen de beste tricks en tips leren. Wie wil nu niet leren van de beste spelers van Nederland?

Deze clinics zullen de hele dag in onze eigen 3 Octoberhal worden gegeven. Iedereen wordt verwacht volgens onderstaand schema:

–       10.00 – 11.15: D2     verzorgen: 4 x K4 ballen

–       11.15 – 12.30: D1    verzorgen: 4 x K4 ballen

–       14.15 – 15.30: C1     verzorgen: 4 x K5 ballen

–       15.45 – 17.00: A1      verzorgen: 4 x  ballen

Deze mogelijkheid om van de beste spelers van Nederland te leren, kan je niet missen! Zorg dat je erbij bent!

Ook voor trainers is deze dag leerzaam, maar ook voor ouders. Zorg dat je bij de clinic van je eigen ploeg aanwezig bent, zodat je kan zien hoe Kees Vlietstra en de internationals een training verzorgen.

Wij hopen ook op aanwezigheid van vele enthousiaste ouders!!

Fijne jaarwisseling en sportieve groet,

Han van der Doe