Sporting Trigon verder met trainer/coach John van Duuren.

Amsterdammer John van Duuren is ook volgend seizoen trainer/coach van de korfbalselectie van de leidse club en dit tot uiteraard wederzijdse tevredenheid. De succesvolle Van Duuren ligt op het moment dat de trainerscarrousel gaat draaien goed in de markt en dat wekt interesse bij andere clubs. Sporting Trigon meldde bij monde van voorzitter Joost van der Wal, die het nieuws op de nieuwjaarsbijeenkomst mededeelde, dat “er aan John getrokken werd”. En dus werd er snel en adequaat gehandeld met verlenging van de samenwerking als resultaat. Van Duuren (56), in maart 2018 begonnen, is volgens eigen zeggen nog niet klaar met zijn taak de jeugdige selectie naar een hoger plan te krijgen. Trainer en selectie zijn in ieder geval goed op weg want in zowel de binnen – als de buitencompetitie staat Sporting Trigon op de promotieplek. . .