Trigon C1 – Die Haghe C3

Na een onderbreking van drie weken was het vandaag weer eens matchday voor Trigon C1. De ongeslagen status moest dit keer verdedigd worden tegen het met slechts twee punten onderaan staande Die Haghe C3 uit de Residentie dat eind vorig jaar in de heenwedstrijd al op een 1-12 nederlaag werd getrakteerd. Voorafgaande aan deze wedstrijd werd gezamenlijk een hapje gegeten en gedronken bij La Place in Zoeterwoude alvorens naar de 5-mei-hal te vertrekken. Tijdens dit “gezellige” samenzijn werd al duidelijk dat de spelers, evenals trainer/coach Sander de Haas, gretig waren en dus klaar om de Hagenezen met huid en haar te verslinden. Niets bleek minder waar want er was geen houden aan voor het armetierige Die Haghe. De geel-zwarten werden van het kastje naar de muur gestuurd en volledig overklast. Bij rust had Trigon al een voorsprong van negen doelpunten te pakken (9-0) en bij de stand van 14-0 kwam Die Haghe pas op het scorebord. Uiteindelijk wist de tegenstander de score nog “iets”dragelijker te maken en eindigde de wedstrijd in een 17-2 overwinning voor de Leidenaren. Doelpunten van Bo (6), Ilse (3), Fleur (3), Jaap (2), Tim (2) en Fenna (1). Een uitstekende generale voor de kampioenswedstrijd van volgende week thuis tegen naaste concurrent Dubbel Zes C1 eveneens uit Den Haag. Bij winst is de titel dan een feit.