Afgelopen zaterdag was een prachtige dag voor onze club. Het begon al goed met het kampioenschap van de E1 tegen de nummer 2 in de poule TOP onder leiding van de uitstekend fluitende Ruud van Vliet. Op het veld ernaast verloor de E2 van Madjoe, maar wist wel een paar mooie doelpunten te maken en zich te verzekeren van de vierde plaats in de poule. TOP F1 bleek een maatje te groot voor onze F1. Later die ochtend kon de A1 kampioen worden tegen Velocitas. Zij gingen strijdend ten onder en hebben volgende week nog een kans op het kampioenschap tegen Tempo. De D2 en D1 verloren nipt en de C1 was vorige week al kampioen geworden zonder puntverlies.

In de middag mocht de selectie beginnen in een afgeladen 5 meihal. Het tweede boekte een prachtige overwinning tegen KOAG en heeft volgende week aan een gelijkspel genoeg voor handhaving. Het kampioenschap van het eerste team was de climax van de dag, een fantastisch resultaat. U kunt de wedstrijd herbeleven door het verslag te lezen dat ook op de website staat. Wij zijn trots op het team: het was echt een prestatie van het collectief. Complimenten voor de trainer die in korte tijd het maximale uit de selectie heeft weten te halen. Veel dank voor de inzet van spelers en coaches, zowel op het veld áls buiten het veld. Ook veel dank voor alle vrijwilligers die voor een mooie avond hebben gezorgd in onze kantine na de wedstrijden

Wij hopen dat het kampioenschap van de selectie en de uitstekende prestaties van de jeugdteams een voorbode is van nog meer moois voor onze club: een groei in jeugdleden en kader om de jeugd op te leiden. Wij zullen de 23e maart in ieder geval niet snel vergeten.

Het bestuur van LKV Sporting Trigon