KZ Danaiden C2 – Trigon C1

De eerste wedstrijd van de tweede helft van het veldseizoen 2018-2019 was voor Trigon C1 een zware. Dat lag niet aan het feit dat Trigon op een niveautje hoger is ingedeeld en zeker niet aan de tegenstand van vandaag, maar wel aan de weersomstandigheden. Zonder de afwezigen Bradney en Saskia en de helaas bij Trigon gestopte Fleur werd op het zonovergoten en snikhete kunstgrasveld aan de Montgommerystraat de, ongelijke, strijd aangegaan met KZ Danaiden C2. De blauw zwarten hadden geen schijn van kans en zagen Trigon soepeltjes al redelijk snel op een 0-7 voorsprong komen. Toch wist KZ aan het eind van de eerste helft nog wel twee doelpunten te scoren waarmee de rust met een 2-7 stand werd bereikt. Deze twee doelpunten zouden uiteindelijk de enige twee doelpunten van de vandaag zeer zwak acterende thuisploeg zijn. Trigon wist nog wel 6 keer te scoren in de tweede helft en won de wedstrijd afgetekend met 2-13. Doelpunten van Fenna (4), Ilse (3), Jaap (2), Tim (2), Bo (1) en Marit (1). De andere wedstrijd in deze poule werd door Fiks C1 met overtuigende cijfers gewonnen van en bij Groen Geel C2 (4-18). De ploeg uit Wormer is de eerstvolgende tegenstander van Trigon C1 op 11 mei aan de Zoeterwoudse Singel.